- Jeg er veldig, veldig flau

Else Kåss Furuseth avslo utfordringen fra Seher.no.

VANT TO PRISER: «Torsdag kveld fra Nydalen» vant prisen for «Beste humorprogram» og «Årets nyskapning» under «Gullruten» lørdag kveld. Foto: Anders Myhren/Seher.no
VANT TO PRISER: «Torsdag kveld fra Nydalen» vant prisen for «Beste humorprogram» og «Årets nyskapning» under «Gullruten» lørdag kveld. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se videointervju med «Torsdag kveld fra Nydalen»-gjengen nederst i saken!

SEHER.NO: Komiker og «Torsdag kveld fra Nydalen»-stjernen Else Kåss Furuseth (29) har flere ganger vist seg naken på TV-skjermen, sist da hun på en buss viste sin bare rumpe foran en rekke passasjerer.

Tross sine seneste nakenstunt: 29-åringen mener hun fortsatt har til gode å trå over grensa.

- Jeg sier som bestefaren til Morten Ramm, som Morten selv ofte siterer: Du vet hvor grensa går når du har gått over den. Og det venter vi på fortsatt, sa hun til Seher.no, da hun sammen med TV 2-kollega Henriette Steenstrup (35) ankom den røde løperen i forbindelse med prisutdelingen «Gullruten» i Bergen lørdag kveld.

Henriette Steenstrup er fullstendig enig i Elses betraktninger.

- Vi tøyer jo grensene litt, men det skal man jo når man driver med humor. Er det morsomt, gjør vi det. Det er vel regelen.

Else syntes ikke det var flaut å se sitt siste rumpestunt på TV. Ifølge henne selv, var det nemlig langt verre for noen helt andre...

- Jeg tror nesten det var litt flauere for dem som satt i den bussen enn for meg. Vi skal ha en reunion neste år, men da med klær da. Vi skal bare snakke ut om opplevelsen. Men nei, jeg angret ikke. Jeg må innrømme at jeg lo, jeg. Jeg synes det var en artig video, og den var tross alt ment som en liten «pep» til alle oss som ikke har noe å ha på seg. 
 
Men på «Gullruten» hadde de ingen planer om å vise rumpa.

- Nei, det tror jeg ikke vi gjør altså. Vi gjør ikke det på privaten. Jeg dusjer nesten med badedrakt på privaten, jeg. Jeg er veldig, veldig flau, og jeg lover bestemor at jeg ikke skal være naken i dag, smiler Else Kåss Furuseth.
 
- Kan du ikke vise den til Seher.no-kameraet engang?

- Nei, det kan jeg ikke. For da skrur folk av, ler hun.

Hjem fra det prestisjefylte showet kunne den humørfylte «Torsdag kveld fra Nydalen»-gjengen ta med seg to priser for «Beste humorprogram» og «Årets nyskapning». Etter utdelingen var det en svært glad gjeng som møtte Seher.no.

- Jeg er mye gladere enn hva jeg hadde forestilt meg på forhånd. Jeg hadde ikke trodd jeg skulle bli så glad faktisk, jublet Morten Ramm.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
Viste seg med kjæresten på rød løper

Se videointervju med «Torsdag kveld fra Nydalen»-gjengen her:

[obj:media:8589]