Cara Delevingne:

- Jeg er veldig underdanig med menn

Hollywood-stjernen avslører at hun oppfører seg ulikt i romanser med menn og kvinner.

ÅPENHJERTIG: Cara Delevingne delte nylig intime detaljer i et intervju med drag queen RuPaul. Foto: NTB Scanpix
ÅPENHJERTIG: Cara Delevingne delte nylig intime detaljer i et intervju med drag queen RuPaul. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For fire år siden stod supermodellen Cara Delevingne (26) frem som bifil da hun bekreftet at hun var i et forhold med den ti år eldre Grammy-vinnende artisten Annie Clark (36), også kjent som St. Vincent.

- Jeg er forelsket i kjæresten min. Og det er et mirakel at disse ordene kommer ut av munnen min, fortalte hun til Vogue.

Videre avslørte den britiske skjønnheten at hun lenge var forvirret over sin egen seksualitet og at dette er noe av grunnen til at hun hadde slitt med angst og depresjon i oppveksten.

- Det tok meg lang tid å akseptere, men da jeg forelsket meg i en jente som 20-åring innså jeg at jeg måtte akseptere det, forklarte hun.

Siden den gang har Delevingne blitt koblet til flere kjente kvinner, som blant annet «Lost»-stjernen Michelle Rodriguez (40) og datteren til avdøde Michael Jackson, Paris Jackson (21).

Og siden august i fjor har romanseryktene mellom henne og «Pretty Little Liar»-stjernen Ashley Benson (29) fått mye oppmerksomhet i media.

Nylig åpnet 26-åringen seg opp om forhold og sitt eget sexliv.

Saken fortsetter nedenfor.

- Underdanig med menn

Det var da hun gjestet podcasten «What’s the Tee?» til drag queen og tv-personlighet RuPaul (58) at 26-åringen lettet på sløret.

- Jeg er veldig flink til å gi kjærlighet, men ikke til å motta. Og jeg er på en måte slik i senga også. Jeg synes det kan være vanskelig å motta nytelse eller kjærlighet, men jeg liker å gi det, delte hun, ifølge E! Online.

«Suicide Squad»-stjernen avslørte også at hun mistet jomfrudommen da hun var 18 år, og at hun liker når partnerne hennes er litt sjenerte. Men det kommer an på hvilket kjønn hun er sammen med.

- Jeg synes maktforholdet når man sjekker opp noen er veldig interessant. Det er ulikt med kvinner og menn. Jeg er alltid veldig underdanig med menn. Alltid. Men med kvinner er det motsatt. Det er veldig rart, forklarte hun.

Videre fleipet skuespilleren med at den beste gaven hun kan gi en partner er en orgasme, før hun innrømmet at hun setter mer pris på sex enn på å feste.

- Jeg vil heller ha sex enn å gå ut på byen. Og jeg sitter gjerne hjemme og spiller spill med venner.

Saken fortsetter nedenfor.

Bilder fra fest der Cara Delevingne festet med prinsesse Eugenie i London. Video licensed from Splash News Vis mer

- Et sunt forhold

I litt over et halvt år har som tidligere nevnt Cara blitt linket til «Pretty Little Liars»-stjernen Ashley Benson.

- Ashley og Cara dater. Dette er den første jenta Ashley har datet noen gang. Dette er også første gang hun har vært i et sunt forhold, og hun føler ting er veldig enkelt med Cara, fortalte en kilde til Us Weekly i oktober.

Sist måned postet også kjendisstylisten Jamie Mizrahi (30) dette bildet av duoen sammen:

Frem til september 2016 var 26-åringen sammen med artisten Annie Clark. Duoen var kjærester i rundt halvannet år før lykken tok slutt.

- Det var helt bananas. Jeg husker vi ble jaget mens vi kjørte i stor fart gjennom London. Det var som en prinsesse Diana-situasjon, fortalte Clark om det tidligere forholdet i et intervju med Telegraph i fjor sommer.

LES OGSÅ: Justins nye bilde av Hailey sjokkerer fansen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer