Khloé Kardashian:

- Jeg er veldig streng

Khloé Kardashian avslører at hun er en streng og organisert mor, men det er ikke nødvendigvis positivt.

STRENG: Khloé Kardashian oppdrar datteren strengere enn søstrene sine. Foto: Khloé Kardashian / Instagram
STRENG: Khloé Kardashian oppdrar datteren strengere enn søstrene sine. Foto: Khloé Kardashian / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Khloé Kardashian (37) ser ut til å ha omfavnet de tre siste årene som mor for datteren True (3). Under det populære realityprogrammet «Keeping Up with the Kardashians» har hun vært åpen om at hun ønsket seg barn, og i 2017 gikk drømmen i oppfyllelse.

Da ble hun gravid med basketballspilleren Tristan Thompson (30). Året etter kom datteren til verden.

I «The Ellen DeGeneres Show»s digitale videoserie «Mom Confessions» letter hun på sløret om hvordan hun oppdrar datteren. Der kommer det blant annet frem at Khloé mener hun er en strengere mor enn søstrene Kim Kardashian (41), Kourtney Kardashian (42) og Kylie Jenner (24).

- Jeg er veldig streng. Jeg har en tidsplan og jeg er veldig militant med hvordan jeg oppdrar True, forteller hun i serien.

OPERASJON: Khloé Kardashian innrømmer hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer

E! News og US Magazine er blant mediene som omtaler saken.

Den strenge moren avslører også at hun lever og ånder for en god timeplan og at alt rundt datteren blir nøye planlagt.

– Hver eneste dag blir alt gjort rede for. Det gir meg en følelse av fred, fordi det vanligvis ikke blir noen overraskelser, forteller hun.

Enormt kontrollbehov

Khloé har tidligere snakket om hennes kjærlighet for å planlegge som mor, men selv om hun elsker å organisere er det ikke bare fordeler med det,

Da hun får spørsmål om hva hun håper datteren ikke arver av henne er det nettopp kontrollbehovet.

DRØY: Khloé Kardashian sin reklamefilm for Good American var for drøy for TV. Video: Steffen Pettersen/Se og Hør Vis mer

- Jeg er utrolig renslig og organisert. Jeg liker at alt er i orden. Jeg har et stort kontrollbehov og jeg ønsker ikke det for True, men hun har allerede så mye av det, innrømmer hun.

- Ingen vet hva de gjør

Khloé kom også med et beroligende råd til de som planlegger å få barn.

- En advarsel: Det er ingen som vet hva de gjør. Vi later bare som at vi vet det, røper hun.

Heldigvis for Khloé har hun mange rundt seg med barn. Tilbake i april 2018 da Khloé fikk datteren True avslørte hun at det var storesøster Kim som hun søkte flest råd hos når det gjaldt foreldrerollen.

SETTES PÅ PLASS: Da Kim Kardashian spilte inn en reklamefilm til Instagram-story får hun passet sitt påskrevet av datteren North West. Video: Instagram - @kimkardashian/Se og Hør Vis mer

I et blogginnlegg skrev hun den gang: «Jeg må nok si at Kim gir de beste rådene fordi hun ikke er dømmende. Hun har alltid ulike ideer og uansett om man bruker de eller ikke er det greit».

Kim har tidligere avslørt at hun og søstrene har en gruppechat hvor de ofte sender meldinger og gir foreldreråd til hverandre.

Stikk til søsteren

I den ovennevnte videoen fra talkshowet kommer Khloé også med et stikk til en av søstrene, som hun mener ikke er en like streng og organisert mor som 37-åringen selv. Hun ønsker imidlertid ikke å røpe hvem hun sikter til.

Det er i alle fall ingen tvil om at Kris Jenner (66) kan glede seg over mange barnebarn. «Keeping Up with the Kardashians»-klanen har nemlig gitt 66-åringen hele ti barnebarn hittil. Den eldste søsteren Kourtney har barna Mason (11), Penelope (9) og Reign (6) sammen med ekskjæresten Scott Disick (38).

OVERRASKER: Noen av verdens største stjerner skal delta i en internasjonal kjendisversjon av «Big Brother». Video: TV 3 / Channel 7. Reporter: Celina Morken Vis mer

Kim har barna North (8), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (2) sammen med eksmannen Kanye West (44). Den yngste søsteren i familien Kylie har datteren Stormi (3) og et barn på vei sammen med Travis Scott (30).

Vil ha flere barn

Khloé, som selv har fem søsken, har aldri lagt skjul på at hun selv også ønsker seg flere barn. Da hun gjestet «The Ellen DeGeneres Show» tidligere i år uttalte 37-åringen at hun uten tvil ønsker seg flere barn.

– Jeg vil definitivt ha flere barn. Jeg har så mange brødre og søstre. Jeg mener det er en velsignelse, spesielt i disse tider, å ha et familiemedlem eller mennesker du kan leke med og stole på – en venn gjennom livet, sa hun den gang.

FÅR KRITIKK: Khloé Kardashian får kritikk etter en spøk hun utførte på søsteren Kourtney i helgen. Video: Rød Løper Vis mer

Selv om den tre år gamle datteren ikke har noen søsken enda, tror den lille jenta at hun har det. Noen av kusinene og fetterne er jevngamle, og for et par måneder siden avslørte Khloé at datteren tror at enkelte av dem faktisk er søsknene hennes.

Selv har hun ikke hjerte til å fortelle treåringen at dette ikke stemmer.

– Det er fantastisk. Jeg ber om at det aldri tar slutt, fortalte 37-åringen til E! News, og la til at det spesielt gjelder «trillingene» True, Chicago og Dream, men også Kims yngste sønn Psalm.

LES OGSÅ: Scott Disick: Avbildet med ekskjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer