HARDT PRESSET: Egil Olsen nektet å snakke om oppslaget i danske BT om at han har en hemmelig sønn i Danmark på fredagens pressekonferanse. Foto: Scanpix
HARDT PRESSET: Egil Olsen nektet å snakke om oppslaget i danske BT om at han har en hemmelig sønn i Danmark på fredagens pressekonferanse. Foto: Scanpix Vis mer

- Jeg er veldig stolt av pappa

Drillos ukjente sønn, Rasmus Petersen, snakker for første gang om sin norske pappa.

Publisert
SEHER.NO: Fredag slapp danske BT bomben om at Norges landslagssjef Egil «Drillo» Olsen (68) har en dansk sønn. Det skal ha vært i 1985 at landslagssjefen fikk Rasmus Petersen med en dansk kvinne.

På fredagens pressekonferanse med landslaget på Ullevål, nektet «Drillo» å svare på spørsmål om saken. Lørdag uttaler imidlertid hans ukjente sønn, Rasmus Petersen seg til VG.

Her får han blant annet spørsmål om hvordan det er å ha «Drillo» som pappa.

- Det er veldig fint. Jeg er veldig stolt av pappa, sier Petersen til VG.

Petersen forteller at han har besøkt faren i Norge, og på Facebook er han venn med farens nåværende kone Sigrun Vedelden og halvsøsteren hans Kine Olsen (16).

- Avtalen med BT var at de skulle trykke dette etter landskampen. Jeg vet ikke hvorfor de brøt avtalen. Men for meg er det ikke verdens største sak – selv om jeg forstår at det er det i Norge. Mine nærmeste venner har kjent til dette lenge, sier Petersen til VG.

Det siste ble bekreftet av danske BGA (Boldklubberne Glostrup & Albertslund), hvor Drillos sønn er en av de beste futsal-spillerne.

- Vi har kjent til dette i mange, mange år, men vi har sett på det som et privat anliggende, sa daglig leder i BGA, Hans-Henning Jacobsen, til Seher.no.


Klubbsjef Jacobsen ler så han rister over oppstandelsen saken har skapt i Norge, og spesielt danske nettavis-titler som «Norge amok efter B.T.-afsløring» på BT.dk.

- Når Rasmus selv synes det er show at det kommer ut, så er det greit, sa Jacobsen.

Under gårsdagens pressekonferanse stilte Seher.no spørsmål om hvordan dagen hadde vært for landslagssjefen i går.

- Dagen min har vært helt greit, slik som andre dager, svarte Egil «Drillo» Olsen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Truet med å gå fra pressekonferansen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer