STOLT: Thomas Eriksen klappet høyst av alle da han så sin kjæreste Elisabeth Carew på scenen, skriver Se og Hør.  Foto: Seher.no
STOLT: Thomas Eriksen klappet høyst av alle da han så sin kjæreste Elisabeth Carew på scenen, skriver Se og Hør. Foto: Seher.noVis mer

- Jeg er veldig stolt av henne

Elisabeth Carews artistkjæreste hadde aldri trodd han skulle anbefale teatermusikaler...

SEHER.NO:  Sangerinnen Elisabeth Carews (25) artistkjæreste Thomas Eriksen (27) hadde aldri trodd han skulle anbefale teatermusikaler - men det var før han så henne på scenen.

Elisabeth - som er fotballspilleren John Carews (31) lillesøster - spiller rollen som «Soul Queen» i musikalen «Buddy Holly» på Folketeateret. Kjæresten Thomas, klappet høyest av alle på premieren, skriver Se og Hør.

- Jeg er superimponert! Jeg hadde ikke sett noe av showet i forkant, og jeg vet at Elisabeth har hatt nerver før premieren. Jeg er veldig stolt av henne, sier Thomas til bladet.
 
Carew takker kjæresten for støtten under arbeidet med musikalen.

- Thomas har vært min beste støtte og har vist stor forståelse for at vi ikke har fått så mye tid til hverandre. Han er min bestevenn og drømmemann, sier Elisabeth.

«Buddy Holly»-oppsetningen er 25-åringens første ordentlige møte med skuespilleryrket. Og da Seher.no møtte henne i forbindelse med en pressevisning av showet, innrømmet hun at hun synes det er vanskelig, og litt skummelt, å stå på scenen med replikker.

- Det er jo veldig spennende da, men jeg synes det er vanskelig, og skummelt. Jeg har lært masse de siste fem ukene og ja, jeg vet ikke, jeg er nervøs for det selv, så jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Jeg lærer noe nytt hver dag, men jeg lurer fortsatt på hvordan jeg skal løse en del ting, sa hun til Seher.no for to uker siden.

Thomas Eriksen på sin side, er snart klar med eget album.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ:  - Måtte slutte å trene for å være her