- Jeg er veldig stolt av ham

Yngvar Numme får skryt av programleder-sønnen.

<strong>FAR OG SØNN:</strong> Yngvar og Thomas Numme har begge vært aktuelle på TV denne høsten. Thomas er svært fornøyd med farens innsats i «Skal vi danse». Foto: Stella Pictures
FAR OG SØNN: Yngvar og Thomas Numme har begge vært aktuelle på TV denne høsten. Thomas er svært fornøyd med farens innsats i «Skal vi danse». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Denne høsten har Kathrine Moholt og Yngvar Numme underholdt norske seere som programledere i «Skal vi danse».

Og mens Yngvar var ny for programlederjobben, har sønnen Thomas Numme (41) ledet populære «Senkveld» i over syv år.

Senior fikk mye kritikk etter de første sendingene, men junior har gitt faren noen råd, og er godt fornøyd innsatsen hans på skjermen.

- Det har vært hyggelig å se ham på TV. Jeg synes han har klart seg veldig bra. Han har brakt god gammeldags showbiz inn i programmet og jeg er veldig stolt av ham, sier Thomas til Seher.no.

Far og sønn har holdt jevnlig kontakt denne høsten. «Skal vi danse»-studioet ligger nemlig vegg i vegg «Senkvelds» innspillingslokaler.

- Han kom innom oss hele tiden. Vi har hatt mange koselige kaffeslabberas med Yngvar i høst. Han vil helst at vi skal gi ham applaus når han går, han er virkelig en showbiz-legende, forteller Harald Rønneberg.  

Yngvar og Thomas har snakket med hverandre daglig og har gitt hverandre tips og vink om programlederrollen.

- Vi snakket sammen etter nesten hver sending. Vi har gitt hverandre tips om hva som var bra eller dårlig og om litt tekniske ting som når vi skal se i kameraet, sier Thomas.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi tok med oss alle de skitne triksene  

Se video her!
[obj:media:10389]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer