GODE KOLLEGER: Tone er blitt en støttespiller for sin yngre pop-kollega Adelén. Foto: Werner Juvik/Morten Eik
GODE KOLLEGER: Tone er blitt en støttespiller for sin yngre pop-kollega Adelén. Foto: Werner Juvik/Morten Eik Vis mer

- Jeg er veldig stolt av denne jenta

Tone Damli legger ikke skjul på sin begeistring for 17 år gamle Adelén.

SEOGHØR.NO: Den tidligere MGP-deltageren Adelén (17) lanserte nylig låta «Olé» som er med på det albumet til sommerens fotball-VM i Brasil.

Den norske skolejenta er i godt selskap med store artister som Shakira, Jennifer Lopez, Santana og Ricky Martin.

Adelén spås et internasjonalt gjennombrudd om kort tid, og hun har allerede fått en del oppmerksomhet i utlandet.  

Får ros av Tone

 På hjemmebane har skjønnheten fått enda en beundrer; nemlig Tone Damli (26). Sogndalsjenta skryter sin yngre kollega opp i skyene.

«Tøffe, flinke Adelén er ute med ein rykande fersk låt som heite Olé. Ikkje alle jenter fra Horten som får bidra på VM-skiva med blant anna Shakira og Jennifer Lopez. Eg e veldig stolt av denne jenta som berre for kort tid sida var ei vanlig skulejente som spelte fotball, handball og syns det var gøy å synge. Adelén er ein råtass!! Det går berre ein veg for ho, og det er opp», skriver Tone på sin blogg.

 Tone og 17-åringen deler forøvrig samme manager, nemlig David Eriksen.

POPULÆR: Adelen har allerede rukket å bli en svært populær artist, til tross for sin unge alder. Her er hun på Se og Hørs kjendisgalla i 2013. Foto: FameFlynet Norway
POPULÆR: Adelen har allerede rukket å bli en svært populær artist, til tross for sin unge alder. Her er hun på Se og Hørs kjendisgalla i 2013. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Adeléns nye musikkvideo ble sluppet for få dager siden, og er allerede blitt sett over 130 000 ganger på YouTube. Den sensuelle videoen ble spilt inn i Rio de Janeiro i april i år.

- Jeg er ikke den mest feminine typen

Adelen har imidlertid tidligere avslørt til Seoghør.no at hun ikke alltid er like sexy som hun fremstår på scenen.

-   Jeg kan være litt guttete av meg. Det er helt sikkert. Særlig i væremåten! Jeg elsker å drive med sport og å lekesloss med vennene mine. Så jeg vil ikke si at jeg er den mest feminine typen.

- Jeg prøver å være meg selv både på scenen og privat, men den største forskjellen er at jeg får selvtillit når jeg kommer på scenen. Jeg vet ikke helt hva som skjer, men plutselig er jeg en helt annen person, avslører hun.

Den søte jenta blir også sjenert når hun får komplimenter fra det motsatte kjønn.

- Jeg blir litt flau når folk gir meg komplimenter, men det er selvfølgelig gøy også. Jeg er en skikkelig sjenert jente når det kommer til guttefronten.

- Jeg har fått en del meldinger fra gutter på Facebook, og det er jo veldig koselig. Jeg elsker jo å få sånne meldinger. Noen spør om vi skal gå på date – og jeg skulle gjerne gått på date med alle sammen jeg. De er jo så koselige, men det går jo ikke.

LES OGSÅ: Adelén på eksklusivt album