- Jeg er veldig stolt av den harde magen min

Bar Refaeli takker magen for sexy seier

STOLT AV MAGEN: Bar Refaeli viser stolt frem sin mage . Men skjønnheten fra Israel hevder hun spiser hva hun vil . Foto: Stella  Pictures
STOLT AV MAGEN: Bar Refaeli viser stolt frem sin mage . Men skjønnheten fra Israel hevder hun spiser hva hun vil . Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den israelske modellen Bar Refaeli (27) ble tidligere i år kåret til verdens mest sexy kvinne av det internasjonale herrebladet Maxim.

I et intervju med bladet sier Refaeli at hun tror det er magen hennes som er den viktigste grunnen til at hun vant.

- Den er hard, og jeg er stolt av den. Men jeg spiser fortsatt. Det er en av de beste tingene jeg vet om, sier hun ifølge avisen Daily Mail.

Refaeli som blant annet har gjort suksess som modell for bladet Sports Illustrated, har den siste tiden blitt koblet til snowboard-proffen Shaun White (25), etter at de dukket opp sammen på OL-tribunen til London.

- Vanskelig å møte gutter
Til Maxim sier hun at hun ofte synes det er vanskelig å møte interessante gutter.

- Jeg går ikke ofte ut. Jeg er som regel på et fly på vei til en fotoshoot eller jeg går tidlig til sengs. På flyene møter jeg stort sett businessmenn, og de er alle gift og mye eldre enn meg.

Refaeli - som tidligere har datet Leonardo DiCaprio - sier at de gangene hun møter gutter, tør de ofte ikke snakke til henne.

- Her om dagen var det en søt fyr, som jeg så la merke til meg. Men isteden for å komme opp på siden av meg, dro han frem mobiltelefonen og lot som om han ikke hadde sett meg.

- Jeg tenkte «hvis du virkelig hadde vært kul, hadde du vært deg selv og snakket til meg!, sier hun til Maxim ifølge People.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er bildet som styrker ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer