- Jeg er veldig stolt av at jeg nå er blitt kona til Simen

Moods of Norway-gründer Simen Staalnacke og TV-produsent Anne Berit Valla smilte fra øre til øre da de lørdag ble mann og kone.

ENDELIG: Nå er Anne Berit Valla og Simen Staalnacke mann og kone.  Foto: Tor Lindseth
ENDELIG: Nå er Anne Berit Valla og Simen Staalnacke mann og kone. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Moods of Norway-gründer Simen Staalnacke (39) giftet seg med TV-produsent Anne Berit Valla (31) lørdag formiddag - og til tross for at hun er fra Stjørdal i Nord-Trøndelag, og han er fra Stryn i Sogn og Fjordane, ble bryllupet holdt i Oslo.

Paret hadde hyret Kulturkirken Jakob nederst på trendy Gründerløkka for bryllupsfestlighetene, og går dermed i designer Jenny Skavlan (29) og Thomas «Fingern» Gullestads (34) fotspor.

I april i fjor giftet de seg nemlig i samme kirke.

- Jeg er veldig nervøs, men gleder meg veldig. Jeg tror jeg har kontroll på alt, inkludert talen, sier gründeren til seoghør.no før vielsen.

150 gjester invitert til tre dagers fest

NYDELIG BRUD: Anne Berit tok pusten fra alle.  Foto: Tor Lindseth
NYDELIG BRUD: Anne Berit tok pusten fra alle. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Og det er ikke bare Simen som kjente på nervene før de gikk inn i kirken.

- Jeg gleder meg så mye til å se Simen. Har ikke snakket med ham siden i går kveld. Jeg har kun sovet i to timer i natt, røper hun.

Seoghør.no pratet også med bruden «dagen-før-dagen», og da fortalte hun at det ikke var såkalte bryllupsnerver å spore hos henne:

- Nervene er under kontroll. Vi har holdt på lenge med planleggingen, så nå gjelder det bare å nyte dagene!

Det er rundt 150 gjester som er invitert til bryllupet - som foregår over hele helgen:

- Bryllupet går over tre dager. Vielsen vil foregå i Jakobskirken I Oslo. Vi har så champagnebrunch for nærmeste familie i en bakgård. Så samles alle igjen for en heidundranes fest i Jakobskirken igjen på kvelden, fortalte hun til Seoghør.no fredag.

- Jeg har verdens peneste brudepiker!

Anne Berit så vakker ut i en hvit brudekjole, som hun tidligere har fortalt på bloggen sin at hun har håndplukket i London. Kjolen er fra designeren Johanna Johnson. Til Seoghør.no utdyper hun:

- Jeg tenkte lenge på å designe min egen brudekjole, men da jeg fant drømmekjolen i London så slo jeg til. Men jeg har vært med i designprosessen på brudepikekjolene. De er så fine, jeg har verdens peneste brudepiker!

Brudepikene til Anne Berit er lillesøsteren hennes Karen Marie Valla (19), og bestevenninnene Nina Eriksen, Julie Hauge og Stine Østby.

PAR I HJERTER: Moods of Norway-gründer Simen Staalnacke og samboer Anne Berit Valla er nå blit mann og kone. Lørdag giftet de seg i Kulturkirken Jakob nederst på Grünerløkka i Oslo. Dette bildet er tatt på rød løper under Gullruten i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PAR I HJERTER: Moods of Norway-gründer Simen Staalnacke og samboer Anne Berit Valla er nå blit mann og kone. Lørdag giftet de seg i Kulturkirken Jakob nederst på Grünerløkka i Oslo. Dette bildet er tatt på rød løper under Gullruten i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Jeg gleder meg til å gå med giftering

Listen er lang når Anne Berit Valla skal beskrive hva hun falt for ved ektemannen:

- Simen har verdens fineste øyne og verdens største smil, heldigvis så smiler han til meg fra vi står opp til vi legger oss. Simen er god og snill mot meg, familien og absolutt alle han møter. Han er en gledesspreder, han er positiv og han får frem det aller beste i meg, og i alle rundt seg.

- Han er spennende, med masse gode historier på lager. Han har verdens kuleste klesstil. Simen er leken og oppfinnsom, derfor er det alltid mye liv og røre rundt han. Jeg har aldri kjedet meg I hans selskap. Jeg falt for hele denne pakka!

- Hva er det du gleder deg aller mest til nå som du er blitt kone?

- Jeg gleder meg til å bli «en unit», altså et team - Familien Valla Staalnacke! Jeg gleder meg til å omtale ham som ektemannen min. Jeg gleder meg til å gå med giftering. Jeg er veldig stolt av at jeg nå skal bli kona til Simen!

SUKSESS: Simen Staalnacke, Peder Børresen og Stefan Dahlkvist er mennene bak Moods of Norway - og gjort stor suksess med det norske klesmerket verden over. Foto: Andreas Fadum
SUKSESS: Simen Staalnacke, Peder Børresen og Stefan Dahlkvist er mennene bak Moods of Norway - og gjort stor suksess med det norske klesmerket verden over. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Det ferske ekteparet er veldig glade i å reise, og Thailand er en av favorittene. Det var også her Staalnacke spurte om Anne Berit ville dele resten av livet med ham i 2013. Men bryllupsreisen går til andre siden av jordkloden, nemlig Japan og Hawaii:

- Vi reiser først på storbyferie til Tokyo, deretter går turen til Honolulu på Hawaii, hvor vi planlegger å sole oss og surfe. Simen har bodd fem år på Hawaii, så jeg gleder meg til at han skal vise meg rundt.

Før Moods of Norway-suksessen tok Staalnacke en bachelor i Marketing Management på anerkjente Hawaiian Pacific University.

Paret møttes i København i 2007, og bor i dag sammen i en funkisvilla i Ekebergåsen.

LES OGSÅ: - Jeg ventet lenge på frieriet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer