- Jeg er veldig spent

Josh Holloway blir pappa igjen.

KJENTE FJES: Fra 2004 til 2010 spilte Josh Holloway mot Evangeline og Matthew Fox i den populære TV-serien Lost. Foto: All Over Press
KJENTE FJES: Fra 2004 til 2010 spilte Josh Holloway mot Evangeline og Matthew Fox i den populære TV-serien Lost. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skusepilleren Josh Holloway (44) fikk sitt gjennombrudd som kjekkasen Sawyer i TV-serien «Lost», men har også spilt mot blant annet Tom Cruise (51) i «Mission: Impossible – Ghost Protocol».

44-åringen har vært gift med kona Yessica Kumala siden 2004, og fem år senere fikk de datteren Java sammen.

Da Entertainment Tonight tirsdag spurte Josh hvordan han synes det er å bli sett på som et sex-symbol, avslørte han at han skulle bli pappa igjen.

- Det er litt morsomt for jeg er en familiemann. Jeg har en datter på fire og et halvt år, og en annen på vei. Jeg er veldig spent, svarte Holloway.

TV-stjernen har også tidligere sagt at han elsker farsrollen.

- Det er både fantastisk og vanskelig. Jeg bryr meg egentlig ikke om noe annet en å være en god far nå. Hver morgen når jeg ser henne smile føles det som om hjertet mitt skal eksplodere.

LES OGSÅ: Kelly Clarkson er gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer