TRENT OG SEXY: Briter har nå stemt Stevens velformede bakdel til topps i "Rear of the Year"-kåringen. Det er ikke noe å si på kroppen over beltestedet heller. Foto: Stella Pictures
TRENT OG SEXY: Briter har nå stemt Stevens velformede bakdel til topps i "Rear of the Year"-kåringen. Det er ikke noe å si på kroppen over beltestedet heller. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg er veldig smigret

Rachel Stevens' rumpe kåret til årets flotteste....

SEHER.NO: Tidligere S Club 7-sangerinne Rachel Stevens (31) er blant Storbritannias flotteste kjendiskvinner, og har flere ganger blitt kåret til en av landets mest sexy.

Nå kan imidlertid den flotte popstjernen smykke seg med nok en "tittel".

Nygifte Stevens' vant nemlig tittelen "Rear of the year 2009", altså "årets kvinnelige rumpe", i en fersk kåring gjennomført at nettstedet med samme navn.

Det er 27. år på rad at nettstedet gjennomfører kåringen, som tidligere har blitt vunnet av kjente navn som Denise Van Outen og Robbie Williams, skriver The Independent.

- Jeg er veldig smigret, og kommer nå til å forsikre hver rumpeball for en stor sum penger, sa popstjernen lattermildt etter at nyheten ble kjent.

Operasangeren Russel "The Voice" Watson (42), som ble operert for hjernesvulst i 2007, vant prisen for "årets mannlige rumpe", og innrømmet at også han var svært beæret over tittelen.

- De siste ti årene har alt handlet om The Voice, men for første gang er jeg overlykkelig over å kunne si at noe handler om bakenden min. Det å vinne "Rear of the year" er bedre enn å vinne en OBE (Order of The British Empire), humret tenoren.
Ifølge pris-arrangør Tony Edwards er begge celebritetene verdige vinnere.

- De har begge vært på listen flere år, men kom seg til topps i år takket være fantastisk støtte. Dette er en æra hvor folk har blitt mer opptatt av å ta vare på kroppen sin gjennom trening, jogging og aerobic. Rachel og Russel har akkurat den looken, sier han.
 
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: - Havnet i skudd-drama