- Jeg er veldig skuffet

Forhåndsfavoritten Julie Bergan måtte se seg slått i delfinalen i Melodi Grand Prix.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skiensjenta Julie Bergan (18) var inntil nylig et ukjent navn for mange, men etter at det ble kjent at hun deltar i Melodi Grand Prix har hun fått en massiv eksponering i norske medier.

Hun ble av mange omtalt som et nytt pophåp og fikk raskt et favorittstempel, men hun gikk ikke videre fra delfinalen i Steinkjer. 

- Jeg hadde forventet at det ikke kunne gå veien. Jeg er veldig skuffet, men fornøyd med opptreden min og syns det var utrolig gøy. Det er ikke siste gang dere ser meg!

Sangen «Give a Little Something Back», som hun skrev sammen med A1s Ben Adams og hans kjæreste Sara Skjoldnes klatret raskt oppover itunes' toppliste. Likevel gikk det ikke veien for den søte sangeren. 

- Det er så mange som sitter hjemme og ser på det her som liker så mye forskjellig. Alle er jo ikke på iTunes, sier Bergan. 

Det var Emil Solli-Tangen, Datarock og Vidar Busk som gikk videre til finalen i Oslo Spektrum. Og Julie vet hvem hun skal stemme på. 

- Jeg vil nok stemme på Datarock. 
LES OGSÅ: Til sengs med kjæresten i ny video

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer