- Jeg er veldig skuffet og overrasket

Dekk-kongen reagerer på Jan Thomas-boken.

SVIKTET: I boken «My Way» er det et kapittel som heter «Skuffelser og bedrag». Her snakker Jan Thomas blant annet ut om vennskapet og business-forholdet til dekk-kongen Tommy Sharif. Her er de to avbildet sammen under tv-aksjonen i 2008.  Foto: SCANPIX
SVIKTET: I boken «My Way» er det et kapittel som heter «Skuffelser og bedrag». Her snakker Jan Thomas blant annet ut om vennskapet og business-forholdet til dekk-kongen Tommy Sharif. Her er de to avbildet sammen under tv-aksjonen i 2008. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Kjendisstylist Jan Thomas Mørch Husby (43) er i vinden som aldri før, og får nå massiv omtale i forbindelse med lanseringen av biografien «My Way», ført i pennen av Anne-Karine Strøm.

I boken kommer kjendisstylisten med en rekke avsløringer når det gjelder sin fortid, kjærlighetsforhold og om karrieren her hjemme i Norge.

I kapittelet «Skuffelser og bedrag» snakker Jan Thomas blant annet ut om det turbulente forholdet til eksmanageren Friedrich Birkmar. I tillegg tar han et «oppgjør» med dekk-kongen Tommy Sharif, som han mener han har blitt sviktet av.

Ifølge kjendisstylisten slet salongen hans med økonomiske vanskeligheter i 2008, og kort tid etter «bruddet» med Birkmar, skal Sharif ha kontaktet Jan Thomas og de to skal ha gått i dialog i forhold til en mulig investering fra Sharifs side.

Sharif kjøpte også 2500 eksemplarer av kjendisstylistens kritikerslaktede singel «Get up and dance», som var til inntekt for Kreftforeningen. 

«Vi hadde utallige møter de neste månedene, ble venner privat og Tommy ble en trofast kunde i salongen. Han fikk alle opplysninger han trengte om virksomheten min, også når det gjaldt den økonomiske situasjonen, og jeg hadde tillit til ham. Men tiden gikk, og ingenting skjedde, til tross for at Tommy forsikret meg om at alt var i ferd med å ordne seg - det var bare noen små brikker som måtte falle på plass først», er blant det Jan Thomas sier i boken.

På nyåret i år dro kjendisstylisten til LA for å spille inn «Ja, vi elsker Hollywood», og ifølge 43-åringen hørte han ikke noe mer fra Sharif etter det.

«Mens jeg var i USA, tok jeg en siste telefon til ham for å få en endelig avklaring. Nok en gang fikk jeg forsikringer om at alt var klart. Like etter sendte jeg ham en tekstmelding og ba ham komme med en konkret tidsramme. Denne meldingen fikk jeg aldri svar på. Og jeg har heller aldri hørt fra ham igjen!».
 
Til Seher.no forteller Tommy Sharif at han ikke har lest boken, men at han reagerer på det Jan Thomas sier om ham.

- Jan Thomas bad meg om litt rådgivning og hjelp for å se om jeg kanskje kunne gå inn i selskapet hans. Jeg har brukt mye penger og tid på dette, og hatt utallige møter med daglig leder på studioet hans. Men det som har skjedd er at vi begge er travle menn, og etter at han reiste til LA, så kokte det hele bare litt bort. Men vi har aldri hatt en skriftlig eller muntlig avtale om at jeg skulle inn i selskapet hans, sier Sharif til Seher.no.

Dekk-kongen innrømmer også at han er overrasket over at Jan Thomas uttrykker skuffelse over ham.

- Han har hatt ti-tusener av prosjekter som han har holdt på med, så jeg er faktisk veldig skuffet og overrasket over at han mener dette. Jeg er veldig overrasket, for jeg har brukt mye tid, penger og ressurser på å hjelpe ham, sier han videre.

I boken sier Jan Thomas at han «har en mistanke om at hele greia var en show off for å komme seg inn i miljøer han (Sharif red.anm)  ikke hadde tilgang til den gangen».

- Det første jeg sa til han da vi begynte å snakke om det her, var at hvis jeg skulle gå inn og hjelpe ham, så var det som en god venn, og det satte han veldig stor pris på. I tillegg sa jeg at jeg ikke ville gå inn i det for å få publisitet. Jeg vet ikke helt hvilke miljøer Jan Thomas vanker i som han mener jeg ikke har tilgang til, men vi har mange felles bekjente, så jeg skal ikke si noe negativt om det, sier Sharif.

Jan Thomas sier at han ikke forstår hvorfor du bakket ut. Hvorfor ble det ikke noe av?

- Det er fordi han skulle ta kontakt med meg da han kom tilbake fra Hollywood. Men etter det har det ikke vært noe. Jeg har ikke fått en eneste SMS, mail eller telefon fra Jan Thomas, så jeg er veldig skuffet over det, sier Sharif.

Så dere er fortsatt venner?

- Ja. Jeg har ikke noe vondt å si om Jan Thomas. Det er bare det at han har vært mye ute og reist og ikke tatt kontakt, så det har kokt bort. Vi har ikke noe uoppgjort, sier han.

Seher.no har ikke lykkes med å få tilsvar av Jan Thomas. 

«My Way» ble lagt ut for salg mandag. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg løy henne rett opp i ansiktet


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer