RESERVERT KOMIKER: Henrik Thodesen elsker å stå på scenen, men blir ukomfortabel når han må snakke om seg selv. Foto: Geir Egil Skog
RESERVERT KOMIKER: Henrik Thodesen elsker å stå på scenen, men blir ukomfortabel når han må snakke om seg selv. Foto: Geir Egil SkogVis mer

- Jeg er veldig sjenert

Likevel har Henrik Thodesen ingen problemer med å stå på scenen foran en fullpakket sal.

SEOGHØR.NO: Etter ett års pause er Henrik Thodesen (33) tilbake i det populære TV 2-programmet «Torsdag kveld fra Nydalen» igjen.

Her gjorde blant annet han og komikerkollegaen Odd-Magnus Williamson (33) stor suksess med videobloggsketsjene til tenåringsjentene Tina & Bettina - som de også laget en egen film av.

Det siste året har Thodesen reist rundt med sitt eget show og stått alene på scenen, og neste år er han klar med sitt helt nye stand up-show «Hjemme hos Henrik Thodesen», skriver Dagbladet.

Showet skal holdes på selveste Edderkoppen i Oslo, men han blir reservert når han i intervjuet skal prate om dette og seg selv.

– Beklager. Jeg vil helst ikke snakke om noen ting. Jeg er veldig sjenert. Men det er helt greit å stå foran 300 personer med standup, sier han til avisa.

Thodesen forteller videre at han har vært sjenert helt siden han var barn.

– Jeg har alltid vært veldig sjenert. Det var et tema i foreldresamtaler på skolen, husker jeg.

I februar ble det slutt mellom Henrik og Charlotte Thorstvedt, og komikeren avslører til Dagbladet at han fremdeles er singel etter bruddet.

LES OGSÅ: - Fryktelig glad for at jeg ikke er tenåringsjente