- Jeg er veldig singel

Utstemte Robinson-Werner ser frem til én ting når han kommer hjem fra fiske i Antarktis...

FISKER ETTER DAMER: Den utstemte Robinson-deltakeren Werner Solheim gleder seg til å gå på byen i Norge, etter 3,5 på fiske i Antarktis. - Jeg er veldig singel, sier han til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
FISKER ETTER DAMER: Den utstemte Robinson-deltakeren Werner Solheim gleder seg til å gå på byen i Norge, etter 3,5 på fiske i Antarktis. - Jeg er veldig singel, sier han til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Etter å ha blitt stemt ut av øyrådet med god margin, var det fiskeren Werner Solheim fra Sortland som søndag måtte forlate realityserien «Robinson-ekspedisjonen».

Werner føler at han ble gjort til en syndebukk, fordi han tapte kappestriden mot lag Sørs David Sandem om all maten på Robinson-øya.

- Det var forferdelig da jeg skjønte at duellen bestod av å holde en kiste lengt mulig. For tre år siden fikk jeg en yrkesskade i hånda, på grunn av hard jobb på fiskebåt. Det gjør at jeg har nerver som ligger sammenklemt i hånden, og dermed får jeg store smerter når jeg holder samme stilling lenge, sier han til Seher.no.

- Ikke bitter
Til tross for at han fikk et stort flertall av stemmene mot seg, hevder han at han ikke er bitter på lagkameratene.

- Jeg hadde antagelig stemt på samme måte, hvis jeg hadde muligheten selv, så jeg sa til dem at jeg ikke var sur. Men jeg tror de hadde trengt styrken min på laget, og at de gjorde en taktisk bommert, sier han.


Etter hjemreisen fra Malaysia dro han rett på arbeid med krillfiske i Sørishavet i Antarktis, hvor han jobber på en båt sammen med 55 mennesker.

Dermed har han ikke fått med seg noe av oppmerksomheten rundt «Robinsonekspedisjonen».

- Jeg har ikke fått med meg noe av Robinson på TV ennå, men gleder meg til å se alt når jeg kommer hjem. Muligheten for å bli kjent igjen på gata har jeg ikke tenkt noe over, men det er bare moro.

Klar for fest
Werner legger ikke skjul på at han satser på å markere returen til Norge med stil når han kommer tilbake til Norge i oktober.

- Da blir det en kjempefest. Etter å ha hatt seks fridager på tre og en halv måned skal det bli godt å få møtt andre folk.

Spesielt innrømmer 28-åringen at han gjerne vil hilse på kvinnelige Robinson-fans.

- Det har jo blitt noen henvendelser på Facebook og sånn etter at serien begynte på TV, men jeg gleder meg til å møte folk på byen. Jeg er veldig singel, ler han.

Den blide nordlendingen utelukker heller ikke et snarlig comeback på TV.

Atle (Hansen, red.anm) fra Robinson og jeg har snakket om at vi har lyst til å melde oss på «Charterfeber». Det er jeg veldig klar for. Selv om jeg jobber i Antarktis, er jeg veldig glad i sol og varme, sier han til Seher.no.


Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Robinson-deltaker fant kjæreste på Facebook