- Jeg er veldig singel

«SKAM»-skuespiller Thomas Hayes avkrefter ryktene om ham og Astrid Smeplass.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Onsdag var det duket for den årlige kjendiskampen på Norway Cup i Oslo, hvor profilerte personer stiller opp til inntekt for veldedige organisasjoner. 

I år var det MOT og PØBEL som ble representert. 

Den superpopulære «SKAM»-skuespilleren Thomas Hayes (18), var en av kjendisene som hadde stilt opp på Ekebergsletta for å spille verdikamp. 

I lang tid var det spekulasjoner om han og artist Astrid Smeplass, hadde funnet tonen. 

Men til Seoghør.no avkrefter han ryktene.

- Vi er bare gode venner. Det var Morten Ramm som begynte å spøke med det, men vi er bare gode venner, og det er ingenting der, sier han. 

Saken fortsetter under bildet.

TØFFING: Thomas Hayes ofret alt for å vinne. Her jubler han sammen med (f.v) Martinus Gunnarsen, Thomas Hayes, Amanuel fra Nico og Vinz, Sander Helmers-Olsen, Nico fra Nico og Vinz og Marcus Bailey etter seieren. Foto: NTB scanpix
TØFFING: Thomas Hayes ofret alt for å vinne. Her jubler han sammen med (f.v) Martinus Gunnarsen, Thomas Hayes, Amanuel fra Nico og Vinz, Sander Helmers-Olsen, Nico fra Nico og Vinz og Marcus Bailey etter seieren. Foto: NTB scanpix Vis mer

I tillegg svarte han på det svært mange tenåringsjenter lurer på.

- Jeg er veldig singel om dagen, sier den kjekke skuespilleren. 

Og selv om han ofte spiller fotball med guttegjengen, mener han selv at han ikke i god fysisk form.

- Det var veldig gøy, det er første gang. Så jeg gledet meg veldig mye til det. Men jeg er ikke i god fysisk form i det hele tatt. Jeg trener veldig sjeldent og ble andpusten med én gang, noe Morten Ramm ertet meg for, sier skuespilleren og ler. 

 

Saken fortsetter under bildet.

KOLLEGAER OG VENNER: Ulrikke Falch spiller Vilde i Skam og hadde også tatt på seg fotballdrakta onsdag. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
KOLLEGAER OG VENNER: Ulrikke Falch spiller Vilde i Skam og hadde også tatt på seg fotballdrakta onsdag. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

En rekke andre kjendiser hadde også møtt opp for å spille kamp i det flotte været. 

Verdensmester Tiril Eckhoff, blogger Anette Marie, hockeystjerne Matz Zuccarello, Nils-Ingar Aadne, Marcus Bailey, Andreas Ygre Wiig, Jonas Gahr Støre, Didrik Solli Tangen, Vibeke Skofterud, Morten Ramm, Håvard Lilleheie, Davy Wathne, Egil «Drillo» Olsen og Inga Marte Thorkildsen er blant kjendisene som stilte opp. 

Det var MOT som stakk av med seieren. 

 

Saken fortsetter under bildet.

SMIL: Thomas tok seg også tid til å ta bilder med fansen. Foto: NTB scanpix
SMIL: Thomas tok seg også tid til å ta bilder med fansen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Politiet tok selfie med «Zucca»

En av de mest populære stjernene under fjorårets kamp, var helt klart ishockey-stjernen Mats Zucarello Aasen (27). Så populær var han, at til og med de kvinnelige politibetjentene ba om å få ta bilde med han.

- Vi trenger litt flere «likes», sa politibetjentene med et smil.

Se videoen med Zucarello Aasen, under. 

Se video fra fjorårets kjendiskamp under!

LES OGSÅ: - Vi er fremdeles gode venner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer