Ruby Rose:

- Jeg er veldig sikker på min egen seksualitet

Den australske skuespilleren stod frem som lesbisk da hun var 12 år.

FILMSTJERNE: Her er Ruby Rose på premieren av sin nyeste film John Wick: Chapter 2 i Los Angeles 30. januar. Foto: NTB Scanpix.
FILMSTJERNE: Her er Ruby Rose på premieren av sin nyeste film John Wick: Chapter 2 i Los Angeles 30. januar. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Ruby Rose (30) har vært et kjent fjes i hjemlandet Australia helt siden hun vant en modellkonkurranse i 2002.

Seks år senere startet hun skuespillerkarrieren og i 2015 fikk hun sitt internasjonale gjennombrudd som lesbiske Stella Carlin i den populære TV-serien «Orange is the New Black».

Ruby kom ut som lesbisk allerede som 12-åring, og i et nytt intervju med Cosmopolitan åpner den ettertraktede skuespilleren seg om legningen sin.

- Jeg er veldig sikker på min egen seksualitet. Mange steder i verden kan man ikke være det, så derfor føler jeg meg utrolig velsignet. Jeg er heldig som har muligheten til å utforske, deler hun med bladet, ifølge Us Weekly.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIG FORELSKET: Siden oktober har Ruby Rose vært kjæreste med Jessica Origliasso fra bandet The Veronicas. Foto: NTB Scanpix.
LYKKELIG FORELSKET: Siden oktober har Ruby Rose vært kjæreste med Jessica Origliasso fra bandet The Veronicas. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Tøff oppvekst

Men livet har ikke alltid vært like lett for den vakre 30-åringen. Som barn ble hun nemlig misbrukt av en slektning og i etterkant prøvde hun å ta livet sitt flere ganger.

- Jeg begynte å få selvmordstanker da jeg var så ung at jeg ikke en gang burde ha visst hva selvmord var. Jeg ble seksuelt misbrukt og hadde et turbulent hjem som ikke alltid var trygt, avslørte hun i 2013, ifølge The Daily Telegraph.

Samme året dro hun fra Australia til Los Angeles hvor hun ble behandlet for depresjon. Kort tid etter fikk hun en rolle i dramaet «Around the Block» hvor hun spiller mot blant annet Christina Ricci (36).

VAKKER: Ruby er dekket av tatoveringer over store deler av kroppen. Her viser hun frem noen av dem på rød løper i LA sist måned. Foto: NTB Scanpix.
VAKKER: Ruby er dekket av tatoveringer over store deler av kroppen. Her viser hun frem noen av dem på rød løper i LA sist måned. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

I fjor høst fant Ruby Rose tilbake til eks-kjæresten, den australske artisten Jessica Origliasso (32), som hun også var sammen med en periode i 2008.

- Jeg har et veldig sunt sexliv, og det er noe mektig, sterkt og feministisk rundt det å kunne være åpen og komfortabel på det området, forteller hun videre til Cosmopolitan.

Drømmer om familie

TV-stjernen, som tidligere har vært forlovet med klesdesigneren Phoebe Dahl (28), er derimot ikke så sikker på om hun ønsker å gifte seg i fremtiden.

- Ifølge nyhetene har jeg allerede vært forlovet fem ganger. For meg, handler ekteskap mer om å ha like rettigheter enn om selve seremonien. Når man ikke har like rettigheter, så begynner barn å tenke: «Tanten min er lesbisk så hun kan ikke gifte seg» eller «Jeg er unormal for jeg føler det på samme måte». Derfor er det viktig å bryte ned den barrieren, forklarer hun.

Men selv om ikke bryllup står høyest på prioritetslisten hennes, så drømmer hun om familie og barn.

- Jeg er mer interessert i å ha et kjærlig, sunt og langvarig forhold med noen jeg kanskje vil ha barn med en dag, sier hun til Cosmopolitan.

Dette året er Ruby Rose aktuell i hele tre filmer: «XXX: Return of Xander Cage», «John Wick: Chapter 2» og «Pitch Perfect 3».

LES OGSÅ: Beyonce venter tvillinger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer