KASTET KLÆRNE: I den nyeste utgaven av Entertainment Weekly viser tobarnsmoren frem sin flotte kropp.
KASTET KLÆRNE: I den nyeste utgaven av Entertainment Weekly viser tobarnsmoren frem sin flotte kropp.Vis mer

- Jeg er veldig prippen

Jessica Alba løy i intervju da hun fikk provoserende spørsmål om sexlivet sitt.

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Jessica Alba (33) har ingen problemer med å kaste klærne på lerretet eller stille opp lettkledd på magasinforsider, men hun føler seg likevel ikke som et sexsymbol.

- Sex hjelper absolutt å selge filmer, og det er helt i orden for meg. For jeg spiller en karakter når folk tar bilder av meg, men det er ikke hvem jeg er som person i virkeligheten, sier hun til Entertainment Weekly - hvor hun pryder forsiden i bikini.

Snart er hun igjen aktuell som den cowboy-inspirerte stripperen Nancy, i filmen «Sin City: A Dame To Kill For».

Men tobarnsmoren gjør det helt klart at hun er langt fra noen ekshibisjonist i det virkelige liv. Snarere tvert i mot!

- Jeg har aldri gått til sengs med noen for å få en karriere i Hollywood, men jeg har forstått at andre folk gjør det. Jeg føler ikke at jeg har måttet inngå noe kompromiss. Jeg er prippen. Jeg vokste opp som katolikk og tenker alltid: «Kommer bestemor til å se dette?»

ELSKER FAMILIELIVET: Alba har vært gift med Cash Warren siden 2008, og sammen har de døtrene Honor (5 1/2) og Haven (2 1/2).  Foto: All Over Press
ELSKER FAMILIELIVET: Alba har vært gift med Cash Warren siden 2008, og sammen har de døtrene Honor (5 1/2) og Haven (2 1/2). Foto: All Over Press Vis mer

Alba avslører også at da hun var yngre følte hun seg så kjedelig at hun diktet opp historier under intervjuer.

- Jeg fikk mange provoserende spørsmål om seksualiteten min som jeg egentlig ikke forstod fordi jeg er så prippen. Noen gang løy jeg og sa ting som ikke var sant, bare for å virke mer interessant enn jeg egentlig var.

- Jeg visste ikke en gang hvordan man gikk i høye hæler før jeg dro på Golden Globe-utdelingen for første gang, forteller hun.

«Sin City: A Dame To Kill For» har norsk kinopremiere 5. september.

LES OGSÅ: Alba kåret til årets mamma