Nils Jakob Hoff:

- Jeg er veldig nervøs for akkurat det

Nils Jakob Hoff frykter hvordan Therese Johaug skal takle hverdagen uten toppidretten.

SPENNENDE: Nils Jakob Hoff og Therese Johaug skal i gang med å planlegge både bryllup og hverdagsliv. Foto: NTB
SPENNENDE: Nils Jakob Hoff og Therese Johaug skal i gang med å planlegge både bryllup og hverdagsliv. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Fredag 4. mars kom beskjeden om at Therese Johaug (33) legger opp som langrennsløper. Nyheten kom kort tid etter at skiesset tok tre individuelle gull under OL i Beijing.

33-åringen har likevel mye å glede seg til fremover. På tampen av fjoråret fridde nemlig kjæresten gjennom åtte år, den tidligere roeren og årets «Mesternes mester»-vinner, Nils Jakob Hoff (37).

Fredag gjester duoen Lindmo og her snakker de både om karrierene sine, forlovelsen, Johaugs dopingdom og forholdet sitt.

Ekstremt energinivå

En av grunnene til at OL-vinneren ønsket å legge opp, er drømmen om å stifte familie, men før den tid kommer vil hun gjerne også leve et «vanlig liv» en liten stund først.

LINDMO: Therese Johaug og Nils Jakob Hoff gjester Lindmo hvor de åpent og ærlig forteller om øyeblikket den positive dopingprøven kom. Video: NRK / Lindmo. Vis mer

Hvordan Johaug vil takle hverdagen uten toppidretten er derimot noe forloveden frykter.

- Jeg er veldig nervøs for akkurat det. Tenk all den energien hun har, som hun får ut med å gå på ski fem timer om dagen. Den skal nå fokuseres hjem. Og på hva? Vi kommer til å få det reneste huset i verden. Det blir hull i gulvet fordi det vaskes så mye, forteller Hoff lattermildt.

- Hvor nøye er dette mennesket på ...? vil Anne Lindmo vite.

- Ekstremt. Det er positivt, absolutt. Da vi ble kjent var det så mange puter i sofaen at det ikke var mulig å sitte i den. Man setter seg ned, lener seg fram for å ta en chips og så hører man «poff» bak ryggen. Og da var den puten fluffet i mellomtiden, avslører han.

FINALE: Det ble en nervepirrende finale mellom Bjørn Einar Romøren og Nils Jakob Hoff. Video: Steffen Pettersen/NRK Vis mer

Mer tid sammen

Videre forteller «Mesternes mester»-vinneren at de måtte gå et par runder med hva de kunne fjerne, men at de nå har funnet en god balanse.

Johaug skyter da inn at Hoff har spøkt med å kjøpe et hamsterhjul til henne som han kan putte henne i hvis hun blir for rastløs.

Selv innrømmer idrettsstjernen at hun er litt redd for det som kommer, men samtidig er hun også spent.

- Jeg gleder meg veldig til å få hverdagen sammen med Nils Jakob. For den føler jeg at vi ikke har hatt så mye av. Vi elsker hverdagen begge to, så det er noe vi gleder oss skikkelig til, deler hun.

LES OGSÅ: Flytter: - Forelsket meg veldig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer