Ida Maria:

- Jeg er veldig lykkelig nyforlovet

Nå blir det bryllup for den talentfulle artisten.

KLAR FOR BRYLLUP: Ida Maria og kjæresten har forlovet seg. Det avslører hun på Facebook. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
KLAR FOR BRYLLUP: Ida Maria og kjæresten har forlovet seg. Det avslører hun på Facebook. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer

Mandag kom Ida Maria (34) med en hyggelig avsløring på sin offentlige Facebook-profil; Hun har forlovet seg.

- Han fridde på nyttårsaften og jeg sa JA!! Nå blir det bryllup, skriver 34-åringen til et bilde av seg selv og kjæresten, der hun viser fram forlovelsesringen.

Til Se og Hør åpner «Oh my God»-sangeren seg ytterligere om hvordan frieriet skjedde:

- Ahmed og jeg er veldig lykkelig nyforlovet. Han fridde på kne på nyttårsaften foran hele familien med en nydelig diamantring. Jeg er verdens heldigste og snart blir det bryllup, jubler hun.

Det lykkelige paret har også sønnen Magnus (3) sammen.

Da Ida Maria takket ja til «Skal vi danse» i 2015 visste hun ikke selv at hun var gravid. Det var likevel aldri noe tema å trekke seg fra programmet.

- Det er bare å kjøre på. Det er ikke noe hinder, delte Ida Maria med Se og hør før hun entret parketten den gang.

Var livredd for å bli gravid

Året etter ble hun mamma til lille Magnus, og hun har tidligere fortalt at den nye tilværelsen snudde livet hennes på hodet - samtidig som hun heller ikke la skjul på at hun elsker morsrollen.

- Jeg stortrives som mor. Det er et fantastisk innblikk i en verden jeg ikke viste om, og nå forstår jeg ting som jeg ikke gjorde før. Det er egentlig vanskelig å forklare en slik følelse for dem som ikke har opplevd det selv, sa hun til VG.

Saken fortsetter nedenfor.

FYLLA TOK OVERHÅND: Hos Skavlan fortalte Ida Maria Børli Sivertsen i 20016 åpent om artistkarrieren som kom i veien for drikkinga. - Det var slitsomt å måtte gå på scenen hver kveld. Måtte avbryte min drikkerutine, delte hun. Foto/Video: NRK Vis mer Vis mer

Ida Maria, som i 2017 deltok i «Hver gang vi møtes», har også innrømmet at det aldri var noen selvfølge at hun skulle bli mor.

- Jeg var livredd for å bli gravid da jeg drakk som mest. Jeg var på en merkelig måte klar over hvor destruktivt jeg levde. Jeg visste at jeg ikke var i stand til å ta vare på meg selv, fortalte hun til «God kveld Norge» for to år siden.

Forandret livet sitt

For flere år siden gikk nemlig 34-åringen på en smell under en USA-turné, og i ettertid har hun vært åpen om både stoffskiftesykdom, store alkoholproblemer og psykiske utfordringer.

Saken fortsetter nedenfor.

Ida Maria Børli Sivertsen deltok i "Skal vi danse" på TV2 i 2015. Video: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer Vis mer

Overfor «God kveld Norge» forklarte hun at hun valgte å trekke seg tilbake fra rampelyset, da det sto på som verst.

- Jeg gjorde ikke intervjuer på fem år, og svarte nei på alle henvendelser. Jeg sleit med et enormt alkoholproblem, som jeg ikke så noen løsning på.

Ida Maria måtte den gang ta et valg. Hun kunne fortsette den destruktive livsførselen eller hun kunne endre livet sitt. Hun valgte det siste og i dag er hun rusfri.

- Nå som jeg vet hva som feiler meg, så er det mye lettere å stå på begge beina og møte verden med rak rygg. Jeg har valgt å være åpen om det, fordi jeg ønsker å vise at det går an å faktisk reise seg fra dette.

- Det er en veldig stor gave å se at jeg har kommet dit at jeg kan ta vare på meg selv, og ta vare på et annet menneske, delte hun med «God kveld Norge».

Saken fortsetter nedenfor.

Ny musikk

Foruten bryllupsplaner, vil 2019 tilsynelatende by på mye spennende for Ida Maria. I et intervju med Frifond i midten av januar tegnet hun et bilde av hvordan de kommende månedene blir.

- Jeg skal slippe en ny singel som heter Comfort Song og gi ut en EP, og så skal jeg dra til Los Angeles og spille in ny musikk med en dritkul produsent, spille på sommerfestivaler rundt omkring i Norge, og så skal jeg henge masse med sønnen min og kjæresten min, og antakeligvis male huset. Og kanskje vi bygger ei badstu i hagen, sa hun.

LES OGSÅ: - Usikker på om jeg ville være med henne