LEI SEG: Tina Hagen fra Geithus måtte forlate realityhotellet. Til Seoghør.no innrømmer hun at skuffelsen var stor.  Foto: TV 3
LEI SEG: Tina Hagen fra Geithus måtte forlate realityhotellet. Til Seoghør.no innrømmer hun at skuffelsen var stor. Foto: TV 3Vis mer

- Jeg er veldig lei meg og skuffet

Tina Hagen trodde knapt sine egne øyne etter den dramatiske Paradise-exiten.

SEOGHØR.NO: Torsdag kveld ble det svært dramatisk i TV3s realitykonkurranse «Paradise Hotel», da Tina Hagen (25) måtte sjekke ut.

Den actionfylte parsermonien bestod av høylytt krangling og utskjelling mellom flere av jentene.

Martine Sjøhaug (21), Sara Stålesen (22) og Isabel Shirog Raad (20) prøvde alt de kunne å beholde Tina på hotellet.

Men etter at deres rival Emilie Fleime Svang (22) la en hemmelig plan med flere av guttene, måtte Geithus-jenta pakke bagasjen.

Emilie sjokkerte alle sine realitykolleger da hun i siste sekund stilte seg bak Pierre Louis Olsson (21), og i valget mellom henne og Tina, var den svenske sjarmøren ikke i tvil.

DRAMATIKK: Tina Hagen og Emilie Fleime Svang stilte seg begge bak svenske Pierre. Han hadde en hemmelig plan med sistnevnte og Hagen røk ut. Foto: TV 3
DRAMATIKK: Tina Hagen og Emilie Fleime Svang stilte seg begge bak svenske Pierre. Han hadde en hemmelig plan med sistnevnte og Hagen røk ut. Foto: TV 3 Vis mer

Burde tenkt mer taktikk

Til Seoghør.no sier Tina at hun burde ha tenkt mer taktisk.

- Jeg er veldig lei meg og skuffet. Det var jo en opplevelse jeg hadde drømt om lenge og så klart vil man ikke ryke uke nummer to.

TRIST: Tina Hagen var svært trist da hun måtte forlate hotellet.  Foto: Ida Nikolaisen/ Se og Hør
TRIST: Tina Hagen var svært trist da hun måtte forlate hotellet. Foto: Ida Nikolaisen/ Se og Hør Vis mer

- Mest fordi jeg følte jeg ikke hadde fått vist seerne og deltakerne helt hvem jeg var følte jeg. Man kan jo så klart angre litt i ettertid på at man ikke spilte enda hardere, sier hun.

«Paradise Hotel»-deltakeren vil også trekke frem hvor isolert man blir inne på realityhotellet.

- Jeg er veldig lei meg og skuffet

- Det er jo så klart veldig lett å si at man kunne spilt hardere i etterkant når man har rukket og tenke litt gjennom ting. Det får man ikke så mye tid til der inne, sier hun.

Guttene og jentene hadde hver sin plan for hva som skulle skje på parsermonien. Det endte med at jentenes plan gikk i vasken, og gutta kunne smile over at Emilie og Elin blir med videre i konkurransen.

- Fy fader, nå er jeg så glad. Nå har jeg vært tøffel lenge nok. The game is on! Det er Emilie og Elin som er morsomme. Isdronningene er ferdige, sa Pierre da det viste seg at hans plan om å beholde Emilie gikk i boks.

Se hele episoden av programmet på Se.no.

LES OGSÅ: Her bryter Tora ut i latter av Paradise-spøk