- Jeg er veldig klar for å få barn

Supermodell Tyra Banks (38) mener at eggcellene hennes er overmodne.

KLAR FOR Å BLI MAMMA: Supermodell og TV-stjerne Tyra Banks sier i et intervju at hun har kjempelyst til å barn så fort som mulig. Her er skjønnheten avbildet på Jeremy Schott-visningen under New York Fashion Week i september.  Foto: All Over Press
KLAR FOR Å BLI MAMMA: Supermodell og TV-stjerne Tyra Banks sier i et intervju at hun har kjempelyst til å barn så fort som mulig. Her er skjønnheten avbildet på Jeremy Schott-visningen under New York Fashion Week i september. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Modell og TV-personlighet Tyra Banks (38) har inntatt en slags morsrolle overfor de unge håpefulle i «America's Next Top Model» i en årrekke. Nå er hun klar for å bli mamma på ordentlig.

- Jeg er virkelig klar for å få noen barn nå. Jeg vil ha babyer! uttaler hun entusiastisk i et intervju med TV-vert Steve Harvey denne uken. 

Den suksessrike skjønnheten har rukket å bli 38 år gammel, og forteller at hun føler hun nå må handle raskt etter at årene har fløyet av gårde.

- Jeg har alltid hatt lyst på barn, men jeg har sagt «jeg vil ha barn om tre år» siden jeg var type 27 år. Og nå er jeg 28, sier hun lattermidt på «The Steve Harvey Show» ifølge UsWeekly.

- Nei, jeg er 38... så jeg tror tiden er inne. Eggcellene mine kommer til å være hardtkokte, stekt eller eggerøre der inne, så det er på tide å få de eggene i gang! fortsetter hun spøkefullt.

I samme intervju avviser hun imidlertid at hun dater unge Rob Evans (24), så hvem den kommende barnefaren vil bli er ennå usikkert.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Man ser alltid brystvortene dine på TV   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer