- Jeg er veldig godtroende

Hilde Winther mener hun kunne unngått merking, dersom hun hadde tatt noen grep.

MERKET: Hilde Winther ble merket i mandagens episode av 71 grader nord. Neste mandag må hun ut i duell for å unngå hjemsendelse. Foto: Matti Bernitz / TVNorge
MERKET: Hilde Winther ble merket i mandagens episode av 71 grader nord. Neste mandag må hun ut i duell for å unngå hjemsendelse. Foto: Matti Bernitz / TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter en svært krevende tur på Svartisen, måtte «71 grader nord»-deltagerne gjennom en knute-konkurranse for det viktige frikortet. Det gikk til slutt til Martin Winther (38), mens kona Hilde ble merket. Det kom ikke som noe sjokk på henne.

- Det er klart at det var kjipt, men ingen overraskelse for meg. De andre hadde dannet en firerallianse, som jeg var utenfor. Da Martin fikk frikort, visste jeg det enten ville bli Håvard eller meg. At det ble meg og ikke Håvard var nok litt uflaks, men de ville vel ha med en gutt videre, som har litt mer styrke enn meg, sier hun til Seher.no.

Hilde Winther har tross merkingen forståelse for hvordan resten av gruppa tenkte under utvelgelsen.

- Jeg har den formeningen om at du bør være sterk og kunne bidra med bæring, dersom du skal vinne 71 grader nord. Men i bunn og grunn handler det om å klare oppgavene. Dessuten følte jeg ikke at jeg hadde vært noe svakere enn de andre.

Deltageren mener det er hennes egen feil at hun ikke har kommet med i en allianse, og at hun kunne unngått merking dersom hun hadde vært mer involvert i å spille spillet.

- Jeg burde nok ha vært litt mer aktiv der. Jeg er veldig godtroende, og burde vært mer frempå. Men det er egentlig ikke helt min greie, sier hun til Seher.no.

32-åringen forteller at turen med brevandring på Svartisen var en tung affære, både for kropp og sjel.

- Turen var den tøffeste så langt for meg, både fysisk og psykisk. Når man i tillegg forventer at enten Martin, Håvard eller meg blir stemt ut på kvelden, er det klart det er tungt. I tillegg var det dårlig vær, og vi hadde lite energi.

71 grader nord ser du mandager klokken 20.30 på TVNorge. Se vår TV-guide her.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg følte meg litt dolket i ryggen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer