Sophie Elise:

- Jeg er veldig glad

Influenseren åpner seg om de første dagene i ny leilighet.

FLYTTET: Sophie Elise Isachsen har endelig flyttet inn i drømmeleiligheten. Foto: Berit Roald / NTB
FLYTTET: Sophie Elise Isachsen har endelig flyttet inn i drømmeleiligheten. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I sommer ble det kjent at influenser Sophie Elise Isachsen (26) hadde kjøpt det hun omtalte som «drømmeleiligheten», og at hun skulle selge rekkehuset. Nyheten delte hun på Instagram.

«HURRA! Drømmeleiligheten er nå min, og jeg flytter i september», skrev hun den gang.

- Det blir fint å flytte, jeg gleder meg veldig. Leiligheten er stor, fin, lys og i et område jeg har drømt om lenge, men aldri hadde sett for meg at jeg skulle få råd til, skrev hun til Se og Hør i en tekstmelding.

BLOGGERNE: Sophie Elise Isachsen er aktuell med ny sesong av Bloggerne. Under innspillingen var hun fortsatt sammen med ekskjæresten Kasper Kristoffersen. Siden den gang har livet hennes endret seg drastisk. Video: Rød Løper / Celina Morken Vis mer

- Veldig glad

Nå er høsten her, og tidligere denne uken kunne 26-åringen avsløre at hun hadde flyttet inn og var klar for sin første natt i leiligheten.

Se og Hør møtte Isachsen i bryllupet til Niklas Silseth Baarli (32) og Benjamin Baarli Silseth (30) , og benyttet sjansen til å høre hvordan det står til med influenseren.

- Det går veldig bra. Det er så fint å endelig ha flyttet inn. Jeg har begynt å komme litt på plass i leiligheten nå og er veldig glad for det, strålte den festkledde 26-åringen.

NYTT HJEM: Sophie Elise har punget ut for denne leiligheten. Foto: Eiendomsfoto AS/Nordvik Bygdøy Allé
NYTT HJEM: Sophie Elise har punget ut for denne leiligheten. Foto: Eiendomsfoto AS/Nordvik Bygdøy Allé Vis mer

Selv om hun ikke har rukket å bo i leiligheten mer enn noen dager, fortalte hun at den allerede føles som «hjemme».

- Ja, det gjorde det egentlig med en gang, og da var jeg sånn 'oi, nå er det rart å tenke på at jeg nettopp har flyttet hit'.

HAT: Sophie Elise får hat etter å ha blitt nominert til årets Gullbarbie Vis mer

Oppussingsplaner

Isachsen har nylig gitt et lite innblikk på leiligheten gjennom sine sosiale medier, og har blant annet innrømmet at hun tenker å pusse opp badet.

- Ja jeg vil gjøre noe med badet. Alt er så fint og nytt, men badet er litt eldre enn resten så jeg vil at det skal opp til den samme standarden, utdypet hun.

Har du flere planer for leiligheten?

- Nye møbler og litt sånn. Jeg mangler en del ting fordi det var så mye som var plassbygd der jeg bodde før. Så det er litt sånne ting som gjenstår.

NYOPPUSSET: Kjøkkeninnredningen i influenserens nye leilighet er fra 2020. Foto: Eiendomsfoto AS/Nordvik Bygdøy Allé
NYOPPUSSET: Kjøkkeninnredningen i influenserens nye leilighet er fra 2020. Foto: Eiendomsfoto AS/Nordvik Bygdøy Allé Vis mer

Punget ut

Isachsen har tidligere avslørtat hun ga 13 millioner for leiligheten, som er plassert på vestkanten i Oslo.

Nyheten om leilighetskjøpet kom bare kort tid etter at Isachsen hintet på Instagram at hun var på utkikk etter en ny leilighet i området Tjuvholmen, Sørenga, Barcode, St. Hanshaugen og Ekebergsskrenten.

I 2018 gikk Isachsen til innkjøp av rekkehuset hun tidligere bodde i. Nyheten delte hun på bloggen sin, hvor hun fortalte at hun skulle pusse opp nesten hele rekkehuset.

DROPPER EGEN SERIE: Sophie Elise Isachsen er tilbake i «Bloggerne» etter noen år borte fra skjermen. Nå forteller hun hvorfor det ikke kommer flere sesonger av hennes egen serie, ‹Sophie Elises verden». Video: Rød Løper Vis mer

«Herregud, jeg vet ikke engang hvordan jeg skal si dette, for jeg er så glad. I dag vant jeg budrunde, og er herved lykkelig eier av et REKKEHUS! Herregud! Nå kommer jeg til å ha to etasjer, tre soverom, to bad og egen hage. Med Kasper da, som også skal bo der så klart. Men HERREGUD! Dette er virkelig et nytt kapittel i livet, jeg er så glad. Jeg gleder meg masse til å ta dere med på innredningen, vi skal pusse opp cirka alt sammen», var blant det hun skrev den gang.

LES OGSÅ: Åpner opp flytteplanene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer