- Jeg er veldig glad jeg skrev dette

John Arne Riise at han har fått mange positive reaksjoner etter sitt personlige blogginnlegg.

STRAKTE UT EN HÅND: John Arne Riise bestemte seg for å begrave sin årelange konflikt med Aalesund fotballklubb etter at broren Bjørn Helge Riise signerte for klubben. Foto: johnarneriise.com
STRAKTE UT EN HÅND: John Arne Riise bestemte seg for å begrave sin årelange konflikt med Aalesund fotballklubb etter at broren Bjørn Helge Riise signerte for klubben. Foto: johnarneriise.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fotballstjernen John Arne Riise gjør for tiden også suksess med bloggen johnarneriise.com.

På nettsiden har den tidligere Liverpoolspilleren delt mange personlige innlegg, som har fått mye oppmerksomhet i media.

Nå er 35-åringen en av kandidatene til prisene «årets blogger», som deles ut på Se og Hørs kjendisgalla 23. november.

Vinneren stemmes fram av Seoghør.nos lesere.

Se alle de nominerte og stem på din favoritt her!

Til Seoghør.no sier John Arne at et innlegg han er spesielt godt fornøyd med selv, er det hvor han la sin årelange strid med fotballklubben Aalesund død.

KJEMPER OM Å BLI «ÅRETS BLOGGER» Marna Haugen, Vanessa Rudjord, Caroline Berg Eriksen, Tone Damli, Anna Rasmussen, Sophie Elise Isachsen, Linni Meister, John Arne Riise, Ørjan Burøe og Trine Sandberg kjemper om prisen som deles ut på Se og Hørs kjendisgalla. Stem på din favoritt! Foto: Montasje
KJEMPER OM Å BLI «ÅRETS BLOGGER» Marna Haugen, Vanessa Rudjord, Caroline Berg Eriksen, Tone Damli, Anna Rasmussen, Sophie Elise Isachsen, Linni Meister, John Arne Riise, Ørjan Burøe og Trine Sandberg kjemper om prisen som deles ut på Se og Hørs kjendisgalla. Stem på din favoritt! Foto: Montasje Vis mer

Etter å ha hatt et betent forhold til klubben fra hjembyen i lang tid, valgte han å begrave stridsøksen da lillebroren Bjørn Helge Riise (32) signerte for klubben.

«Jeg orker ikke gå inn i hva som har skjedd, hva som er blitt sagt eller skrevet om hverandre mellom meg og Aalesund. Alt jeg vil er å se fremover.»

«Er Bjørn Helge sin signering hovedgrunnen til at jeg nå skriver dette? Selvsagt. Det fikk opp øynene mine. Jeg er en person som er positiv og ikke vil noen vondt. Selv om dette med Aalesund har sittet dypt, så er det ikke en grunn til hate noen», står det blant annet i innlegget.

Les hele innlegget her

- Det var viktig å få frem med tanke på mitt forhold til Ålesund klubb og by. Jeg er veldig glad jeg skrev dette. Det fikk stor oppmerksomhet, sier han til Seoghør.no.

FOTBALLSTJERNE: John Arne Riise har i mange år vært en av Norges mest profilerte fotballspillere. Foto: Afp
FOTBALLSTJERNE: John Arne Riise har i mange år vært en av Norges mest profilerte fotballspillere. Foto: Afp Vis mer

John Arne sier han har fått mange positive tilbakemeldinger etter at det ble kjent at han er nominert til prisen «årets blogger».

- Folk er jo veldig glade på mine vegne. Jeg prøver jo bare være åpen og ærlig, slik jeg alltid har vært.

- jeg tror folk setter pris på at noen tør å være seg selv, uansett.  Jeg vet andre bloggere har flere lesere siden de har blogget i flere år, men jeg gjør så godt jeg kan for å gi leserne mine interessante ting å lese om fra min hverdag.  Jeg må begynne å oppdatere oftere, sier han med et smil til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Jeg hadde ikke sett for meg at dette ble levebrødet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer