GLAD I BARN: - Jeg skulle veldig gjerne fått en sønn som jeg kunne trent opp til å bli god, sier Tarik. Foto: SCANPIX
GLAD I BARN: - Jeg skulle veldig gjerne fått en sønn som jeg kunne trent opp til å bli god, sier Tarik. Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg er veldig glad i barn

Fotballstjernen Tarik Elyounoussi drømmer om egne barn.

SEHER.NO: Fotballspilleren Tarik Elyounoussi er bare 20 år gammel, men har allerede begynt å drømme om egne barn.

Men han planlegger ikke å få noen før han nærmer seg 30...

- Da håper jeg at jeg fremdeles spiller fotball. Og at jeg har en liten gutt. Jeg er veldig glad i barn, og jeg skulle gjerne fått en sønn som jeg kunne trent opp til å bli god, sier han i et intervju i Dagbladet Sporstmagasinet.

Den tidligere Fredrikstad-spilleren er kjæreste med Røa-spilleren Hedda Vedeler Lassen (19) - som Tarik omtaler som sin "første store kjærlighet".

- Hun er min første store kjærlighet, og det betyr ganske mye, det. Vi har det veldig bra sammen. Bare det å få en "jeg savner deg"-melding fra den du er glad i varmer utrolig mye, har Tarik tidligere sagt til Seher.no.

Nå har unggutten flyttet til Nederland hvor han spiller i Heerenveen. Men hva gjør egentlig en 20-åring når han ikke spiller fotball?

- Vi ungdommer er slække vi, vet du, så veldig lite, he-he... Jeg har spilt Playstation, sett filmer på pc-en og vært mye sammen med Christian Grindheim (norsk lagkamerat journ.anm). Jeg tenkte jeg skulle begynne å spille litt golf og tennis etter hvert, sier han til Dagbladet¨.

Selv om han høster stor suksess i Nederland er det ingen tvil om at han savner kameratene i Fredrikstad, og kjæresten. Det er de han helst skulle hatt på besøk.

- Kompisene mine fra Fredrikstad - det er lenge siden jeg har sett dem. Vi skulle spist god mat, og spilt Playstation eller poker. Jeg savner det. Og så ville jeg hatt Hedda på besøk. Hun har vært her to ganger, men kan gjerne komme igjen...

Har du et tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Ville ikke sagt nei til Arsenal

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.