HOVEDPRIORITET: Lene Alexandra mener trening, søvn og sunt kosthold er det man bør prioritere i livet. Foto: Rolf-Ørjan Høgset
HOVEDPRIORITET: Lene Alexandra mener trening, søvn og sunt kosthold er det man bør prioritere i livet. Foto: Rolf-Ørjan Høgset Vis mer

- Jeg er veldig fornøyd med kroppen min

Lene Alexandra Øien føler seg bedre enn noensinne. Se video!

Publisert
Se Lene Alexandra i treningsstudioet nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Lene Alexandra Øien har denne høsten startet en ny karriere som personlig trener.

Etter at hun høsten 2008 la om livsstilen, og senere danset seg hele veien til seier i TV 2-programmet «Skal vi danse», har trening vært hennes hovedprioritet i livet.

- Treningen, sove åtte timer i døgnet og spise sunt, er førsteprioritet i livet. Og så legger jeg jobb, familie, venner og alt oppå det. Hvis ikke har jeg ikke noe ekstra å gi. Sånn burde det være for alle. Helsen bør komme først, sier Lene Alexandra til Seher.no.

Og det er tydelig at flere timer med trening hver dag og et bevisst forhold til kosthold, har hatt en positiv innvirkning på Lene Alexandras selvbilde.

- Jeg er veldig fornøyd med min egen kropp. Jeg er mer fornøyd nå når jeg blir 30 enn da jeg var 20. Det er ikke sikkert kroppen min ser noe bedre ut, men jeg føler meg i alle fall bedre.

- Det kommer av at jeg føler meg bedre på innsiden, og en kombinasjon av at jeg trener bra og spiser bra. Jeg har en generelt sunn livsstil, da føler man seg bedre, sier Lene Alexandra til Seher.no.

Lene Alexandra fremstår i dag som en sunnere og slankere person enn tidligere i karrieren, da hun hadde silikoninnlegg og sang «My Boobs Are Okay» i tettsittende antrekk.

Men ifølge Lene er det ikke på det ytre planet at den største forandringen har skjedd.

- Selvfølelse henger sammen med  livsstil, trening og kosthold. Det hjelper ikke om du har lav fettprosent og store pupper hvis du har lav selvfølelse. Jeg har selv hatt lav selvfølelse, så det vet jeg. Det hjelper ikke hvis du fikser alt på utsiden, for du må bygge det opp fra innsiden. Det var det jeg startet med i 2008, og nå føler jeg meg mye bedre og mer selvsikker.

Og med sin nye hverdag er Lene Alexandra mer fornøyd med seg selv enn hun noen gang har vært.

- Jeg har ikke noen særlige komplekser for kroppen min. Veldig mange har det fordi de stiller alt for høye krav til seg selv. Det gjorde jeg også før, jeg skulle hele tiden være bedre og bedre. Man kan alltid bli bedre, men hvis du hele tiden fokuserer på hvor bra du vil bli og ikke bekrefter deg selv på hvor bra du er, så kommer du til å bli utslitt, sier hun til Seher.no.

Og gjennom sin nye jobb som personlig trener, har Lene Alexandra en klar oppfordring til sine klienter.

- Du må lære deg til å elske deg selv, digge deg selv litt. Det er jo ikke lov i Norge, men man må bare drite i janteloven og si til seg selv at man faktisk duger, sier Lene til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det er din kropp, men jeg er litt streng

Se Lene Alexandra i treningsstudioet her:[obj:media:10092]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer