Tommy Fredvang:

- Jeg er veldig forelsket

Sangstjernen har funnet lykken.

NY KJÆRESTE: Den norske artisten Tommy Fredvang avslører at han ikke lenger er ledig på markedet. Foto: NTB scanpix
NY KJÆRESTE: Den norske artisten Tommy Fredvang avslører at han ikke lenger er ledig på markedet. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): Tommy Fredvang (35) ble først kjent gjennom sin deltakelse i sangkonkurransen «X Factor» i 2009, der han raskt ble omtalt som «damenes favoritt».

Nå avslører 35-åringen at han ikke lenger er ledig på markedet. Overfor «God kveld Norge» bekrefter Fredvang at han har forelsket seg i Stavanger-jenta Tara Shahimi (24).

Allerede i september delte han et bilde sammen med skjønnheten på sin Instagram, noe som tydet på at Fredvang hadde funnet kjærligheten.

- Jeg kan bekrefte har jeg har ny kjæreste. Jeg er veldig forelsket og har truffet verdens beste dame, sier han til TV 2.

Saken fortsetter nedenfor.

London was ❤️

Et innlegg delt av Tommy Fredvang (@tommyfredvang)

- Liker damer med ambisjoner

Året etter han kom på 5. plass i «X Factor» var han en av deltakerne i TV 2-suksessen «Skal vi danse».

Den gang slo det gnister mellom ham og dansepartneren Rakel Kristina Aalmo.

- Vi har falt for hverandre i ettertid, men følelsene dukket nok først opp under dansingen. Det er jo sånn som skjer når man tilbringer 6-7 timer sammen hver dag, avslørte Tommy overfor Se og Hør den gang.

Forholdet varte imidlertid kun i noen måneder.

Et par år senere forklarte sangeren til Se og Hør at han ventet i spenning på å finne den rette jenta til å slå seg til ro med.

- Jeg ønsker en jente som kan motivere meg når jeg har det tungt og jeg kan være der for henne. En med godt humør og glimt i øye som jeg kan reise sammen med. Jeg liker damer med ambisjoner, sa han i 2013.

Saken fortsetter nedenfor.

Nå om dagen er Tommy aktuell med sceneshowet «Vi som elsker ABBA» på Edderkoppen Teater i Oslo.

Der står han på scenen med Inger Lise Rypdal, Rita Eriksen, Jannike Kruse og Espen Grjotheim.

Sammen skal de turnere med showet fra januar til mars neste år.

I tillegg til «X Factor» og «Skal vi danse»-deltakelsene, har 35-åringen også vært i se i NRK-programmet «Stjernekamp» og «Melodi Grand Prix».

LES OGSÅ: Prins Harry og Meghan Markle gifter seg