FLØRTET FORAN KAMERA: Karoline Berget flørtet med «Paradise Hotel»-kollegene Carl Eliassen og Niklas Vindel for Seher.nos fotograf på finalefesten i Oslo torsdag. Men i virkeligheten er det en helt annen mann som har kapret hennes hjerte. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
FLØRTET FORAN KAMERA: Karoline Berget flørtet med «Paradise Hotel»-kollegene Carl Eliassen og Niklas Vindel for Seher.nos fotograf på finalefesten i Oslo torsdag. Men i virkeligheten er det en helt annen mann som har kapret hennes hjerte. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- Jeg er veldig forelsket

Paradise-Karoline er ikke lenger singel.

SEHER.NO: Narvik-jenta Karoline Berget (21) har fått mange mannlige fans etter at hun dukket opp på TV-skjermen i årets sesong av «Paradise Hotel» - som torsdag endte med seier til Carl Eliassen (22) og Tine Helene Valle (23).

Etter at reality-episodene begynte å rulle over skjermen, har Karoline blitt koblet til «Paradise»-kollega Daniel Hamnes, men hun har hele tiden insistert på at hun er singel - inntil nå.

- Jeg har fått meg kjæreste og er veldig forelsket, sa hun til Seher.no på torsdagens finalefest på utestedet Luux i Oslo.

Identiteten til sin utkårede, vil hun foreløpig holde hemmelig, men Karoline avslører at det ikke er noen «Paradise Hotel»-deltaker.

- Vii ble sammen for en og en halv måned siden. Vi har vært venner i to år, men nå har det blitt noe mer. Men jeg vil ikke si hvem det er, fordi han ikke ønsker noen oppmerksomhet i media.

Berget legger imidlertid ikke skjul på at hun er strålende fornøyd med sin nye utkårede.

- Han er 24 år, mørkhåret og så er han veldig avslappet, akkurat som meg. Jeg er veldig klar for å ha en kjæreste å nyte sommeren med, jeg trengte noe stabilt. Nå ser jeg fram til å få oppstyret rundt «Paradise Hotel» litt på avstand, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Paradise-Tine avslørte ny kjæreste