FORELSKET: Mikkel Gaup er svært forelsket om dagen, men han er ikke offisielt i noe forhold. Foto: stella pictures
FORELSKET: Mikkel Gaup er svært forelsket om dagen, men han er ikke offisielt i noe forhold. Foto: stella picturesVis mer

- Jeg er veldig forelsket

Men skuespilleren er ikke offisielt i noe forhold...

SEHER.NO:   Mikkel Gaup (42) har lenge vært blant landets mest profilerte skuespillere, og med filmsuksessen for «Kautokeino Opprøret», samt deltagelsen i TV 2s seermagnet «Skal vi danse», var skuespillerens navn nok en gang på alles lepper.

At han gjorde det slutt med sin kjæreste Kristin Spitznogle i 2009, etter bare tre måneder, gjorde han ikke mindre omtalt. Men nå avslører den samiske skuespilleren Mikkel Gaup at han er svært forelsket om dagen. Men er visst ikke så interessert i å snakke om det.

- Jeg er veldig forelsket, men jeg er ikke offisielt i noe forhold, sier Gaup til Magasinet.

Derimot, er han mer interessert i å snakke om kjærlighet gjennom healing. Noe som han selv har fått føle på kriooen. Under en healingseanse under en tung periode så han bestefaren - som viste ham noe.

- Så sa jeg «greit, det skal bli en ny retning i livet mitt», og neste dag møtte jeg et nytt menneske, som førte til et annet, og....

Bestefaren hans var kjent for å være en svært anerkjent healer, og gikk under navnet «Mirakel Mikkel». Skuespilleren skal også ha arvet disse egenskapene, og har selv hjulpet over 3000 mennesker.

- Jeg vil jo si at jeg er en aktiv healer, for de gangene noen spør meg om jeg kan hjelpe dem, så gjør jeg det med det jeg holder på med. Det er da energihealing, som egentlig er ren kjærlighet. Healing er kjærlighet man har til menneskene rundt seg, har Gaup tidligere fortalt til Seher.no.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 

LES OGSÅ: Langer ut mot Gaup og Spitznogle