<strong>SØT MUSIKK:</strong> Tidligere «Paradise Hotel»-deltager Nora Lindvåg Johre bekrefter til Seher.no at hun har funnet tonen for alvor med Lucas Andersen. Foto: Privat
SØT MUSIKK: Tidligere «Paradise Hotel»-deltager Nora Lindvåg Johre bekrefter til Seher.no at hun har funnet tonen for alvor med Lucas Andersen. Foto: Privat Vis mer

- Jeg er veldig forelsket

Paradise-Nora fant kjærligheten på jobben.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fire måneder etter at hun forlot reality-serien «Paradise Hotel», er det slutt på singellivet for Nora Lindvåg Johre (22).

Til Seher.no sier Nora at hun er hodestups forelsket i Lucas Andersen (20). Ifølge Nora klikket det raskt mellom de to etter at møttes gjennom sin felles jobb som selgere for Viasat.

- Han er veldig artig å være sammen med, veldig kjekk, og vi kan snakke sammen om alt.  Vi har vært sammen en måneds tid, men det var først for to dager siden vi gjorde det offisielt, sier Nora - som i tillegg til å jobbe, for tiden studerer medievitenskap og skriver på sin populære blogg - til Seher.no.

I løpet av oppholdet på «Paradise Hotel» svirret det stadig rykter om at det var kjærlighet på gang mellom henne og realitykollegaen Mikael Johnsson, men ifølge Nora var de to aldri noe mer enn gode venner.

- Micke og jeg var og er gode venner, men kjærester har vi aldri vært, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Petter og Mari forlovet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer