HETE FØLELSER: Kjekkasen Kenneth Andre Andersen og vakre Thea Bråten Christensen viser her sine varme følelser for hverandre. Paret traff hverandre for rundt et halvt år siden.  Foto: Privat
HETE FØLELSER: Kjekkasen Kenneth Andre Andersen og vakre Thea Bråten Christensen viser her sine varme følelser for hverandre. Paret traff hverandre for rundt et halvt år siden. Foto: PrivatVis mer

- Jeg er veldig forelsket

For første gang viser Paradise-Thea fram sin nye kjæreste.

SEOGHØR.NO: Plutselig var hun alene med barn og hjem. Så dukket Kenneth André Andersen (30) opp. Endelig er Thea Bråten Christensen lykkelig igjen.

I 2010 var det store medieoppslag etter at Thea Bråten Christensen (23) og Emil Løvstad (24) ble forelsket på TV. Følelsene mellom ble sterkere etter innspillingen, og noen måneder etter ble hun gravid. Verdens første ”Paradise Hotel”-baby var på vei.

I mai i fjor kom lille Nemo til verden. Drøye ni måneder senere ble det slutt mellom Emil og Thea.

– Vi hadde forskjellig forståelse av hva vi burde prioritere, så det eneste vi kunne gjøre var å gå fra hverandre. Det var fryktelig tungt plutselig å være alenemamma i en alder av 22 år. Jeg følte meg hjelpeløs, og tenkte at jeg aldri kom til å få det bra igjen, forteller Thea.
 
 Eks-paret har derimot ingen problemer med å samarbeide om Nemo. De har en klar, men fleksibel fordeling av omsorgen, og er fortsatt gode venner.

Noen måneder etter bruddet smilte derimot lykken igjen til Thea. Vennskapet med selgeren Kenneth André Andersen utviklet seg i romantisk retning.

– Det er utrolig deilig å ha funnet seg en mann. Kenneth er moden, ansvarlig og viser initiativ til Nemo. Han behandler Nemo som sitt eget barn. Jeg er veldig forelsket, røper Thea. 


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg vet ikke om jeg tør å få en baby til