FANT LYKKEN: Mette Winther og Rune Haga er fortsatt sammen, etter at de to fant hverandre i "Mamma søker kjæreste". Foto: TV 3
FANT LYKKEN: Mette Winther og Rune Haga er fortsatt sammen, etter at de to fant hverandre i "Mamma søker kjæreste". Foto: TV 3Vis mer

- Jeg er veldig forelska

Mette og Rune fant hverandre i "Mamma søker kjæreste"-finalen.

SEHER.NO: Etter ti programmer av sjekke-programmet "Mamma søker kjæreste" ble det en dramatisk finale for de tre single mødrene Mette Winther, Lena Furuset og Christine Hvidsten.

Mette Winther la ikke skjul på at han hadde falt pladask for Rune Haga da hun sto igjen med ham til slutt.

- Han har så myke lepper. Jeg er veldig forelska, sa hun, mens hennes utkårede ikke la skjul på at følelsene er gjengjeldt.

- Jeg kom jo inn i dette med to tomme hender og forlater det med en kjæreste, sa han mens han smilte fra øre til øre.

De to er fortsatt sammen, flere måneder etter at filmingen ble avsluttet.

Like lykkelig ble ikk slutten for Lena, som hadde bedt med seg Johan Widèn og Bjørnar Berger på tur.

Men etter flere dater på tomannhsånd klarte ikke Lena å bestemme seg for noen av de to beilerne - og endte opp med å si nei til begge.

- Hadde det gått an å kombinere Johan og Bjørnar i en person, hadde det vært perfekt, men det går ikke, sa hun skuffet til kameraet.

Enda mer dramatisk ble det imidlertid for Christine, som en god stund hadde tenkt å erklære sine følelser for Andreas Werner Isaksen.

Christine tok til tårene da Andreas overrumplet henne ved å si at han ville trekke seg fra konkurransen.

- Jeg var ikke forberedt i det hele tatt. Han snakket om at gnisten hadde forsvunnet i løpet av dagen. Det kom fra klar himmel, sier hun til Seher.no.

Selv om hun fortsatt har kontakt med Andreas og sin andre finaleutvalgte Thomas Borø har Christine - som fortsatt er single - fremdeles ikke blitt noe klokere av det plutselige avslaget.

- Det var ergerlig når det skjedde, men nå er det gått lang tid. Vi er gode venner og snakker fortsatt sammen i blant, sier hun.

TV 3 har foreløpig ikke bestemt seg for om det blir noen ny sesong av "Mamma søker kjæreste".

- Vi har hatt ett snitt på 103 000 seere, og det er vi godt fornøyd med. Men foreløpig er det ikke klart om det blir noen ny runde, sier informasjonskonsulent Line Vee Hanum til Seher.no.

LES OGSÅ: Flørtet med ukjent flamme

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.