FORELSKET: To år etter konas død har Jon Andreas Håtun nå funnet en kvinne som gjør ham lykkelig. Han forteller at han er sammen med klesdesigner Ingunn Birkeland. Her er de to avbildet under en kinopremiere i sommer.  Foto: NTB scanpix
FORELSKET: To år etter konas død har Jon Andreas Håtun nå funnet en kvinne som gjør ham lykkelig. Han forteller at han er sammen med klesdesigner Ingunn Birkeland. Her er de to avbildet under en kinopremiere i sommer. Foto: NTB scanpixVis mer

- Jeg er veldig forelska

Jono El Grande forelsket seg i klesdesigner Ingunn Birkeland.

SEOGHØR.NO: Multikunstner og musiker Jon Andreas «Jono El Grande» Håtun (43) har funnet lykken med klesdesigner Ingunn Birkeland.

Det bekrefter han i et intervju med Dagbladet Magasinet.

- Jeg kan bekrefte at Ingunn og jeg er sammen, og at jeg er veldig forelska. Det er digg. Vi fant hverandre gjennom lange samtaler, sier Grande til avisen.

Håtun og Birkeland tilbrakte mye tid sammen etter at kona Anbjørn Sætre Håtun gikk bort i januar 2014. Etter en lang kreftkamp fikk «Puls»-programlederen hjernesvulst og døde bare 41 år gammel.

- Når man mister en person på den måten jeg mistet Anbjørg, så får man en ekstrem følelse av å miste kontrollen. Å se de kreftene som sakte fjerner en person fra livet ditt…det er en vanvittig påkjenning, sier han til avisen.

Paret møtte hverandre første gang på et utested i Oslo i februar 1999. Året etter giftet de seg i Oslo domkirke. Den siste tiden var ifølge Grande fylt med gjensidig kjærlighet.

- Jeg ga alt. Uten reservasjon, med glede. Hver dag.

Grande er aktuell med albumet «Melody of a muddled mason».

SAVNER KONA: Anbjørg og Jon Andreas var gift i 14 år. Savnet etter kona er stort.  Foto: NTB scanpix
SAVNER KONA: Anbjørg og Jon Andreas var gift i 14 år. Savnet etter kona er stort. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg savner henne så det er helt ufattelig

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.