<strong>IMPONERTE IKKE:</strong> Stella Mwangi og Asmund Grindaker startet bra, men klarte ikke å imponere dommerne under lørdagens premieresending av Skal vi danse. Foto: Stella Pictures
IMPONERTE IKKE: Stella Mwangi og Asmund Grindaker startet bra, men klarte ikke å imponere dommerne under lørdagens premieresending av Skal vi danse. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg er veldig forbannet på meg selv

«Skal vi danse»-favoritten innfridde ikke forventningene. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se Stella Mwangi om sin danse-debut nederst i saken!

SEHER.NO: Etter flere ukers knallhard trening, gjorde årets «Melodi Grand Prix»-vinner Stella Mwangi (25) lørdag sin debut i TV 2-programmet «Skal vi danse».

«Haba haba»-artisten var på forhånd regnet som konkurransens store favoritt av betting-selskapene, men under lørdagens direktesending gikk det ikke helt som forventet for Stella.

- Du begynner vidunerlig godt, men så mister du konsentrasjonen. Begynnelsen var bra, slutten var mindre bra, sa en noe streng dommer Tor Fløysvik under TV 2-programmet.

Stella og dansepartner Asmund endte opp med 20 dommerpoeng, og 25-åringen er på ingen måte fornøyd med egen innsats.

- Jeg må si jeg er veldig forbannet på meg selv. Denne dansen har jeg øvd på så lenge, og jeg har vært så komfortabel med den. Jeg vet at jeg kan denne valsen. Så begynner man å øve for mye, og da får man blackout. Tar man ett skritt feil er det bare å legge deg flat, sier Stella til Seher.no.

Artisten mener nemlig at årsaken til at hun ikke imponerte dommerne er at hun rett og slett har øvd for mye før premieresendingen.

- Jeg var ikke nervøs. Det er på samme måte som når jeg skal på scenen, da vet jeg hva jeg skal gjøre. Da trenger jeg ikke å stå der og øve ræva av meg. Det er det jeg må ta med meg her. Hvis jeg vet at jeg kan noe, så må jeg bare spise godteri og drikke brus imens.

Men selv om Stella er misfornøyd med egen innsats i lørdagens «Skal vi danse», mener hun at dansetreningen har hatt en positiv innvirkning de siste ukene.

- Det har vært så bra. Jeg har lært så mye. Jeg har liksom en helt annen holdning når jeg går på gata. Seriøst, jeg går litt sånn rett i ryggen. Det har virkelig hjulpet meg. Og så har jeg så god partner. Vi har så bra humor. Vi bare ler på trening. Vi ler og ler og ler og ler. Og neste uke tar vi dem, det er det vi gjør, sier Stella til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik lurte hun sin egne venner trill rundt

Se Stella Mwangi om danse-debuten her:[obj:media:9995]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer