- Jeg er vel dømt til femteplasser

Tommy Fredvang havnet på nr 5-plassering for tredje gang.

DELT FEMTEPLASS: Tommy Fredvang kom seg ikke til gullfinalen i Oslo spektrum sist helg, og endte dermed på en delt femteplass med fem andre finalister. Foto: Stella Pictures
DELT FEMTEPLASS: Tommy Fredvang kom seg ikke til gullfinalen i Oslo spektrum sist helg, og endte dermed på en delt femteplass med fem andre finalister. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Tommy Fredvang nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Tommy Fredvang (30) har de siste årene fått mye profilering gjennom noen av de største TV-konseptene i landet.

Høsten 2009 fikk Stavanger-gutten sitt gjennombrudd i «X Factor» på TV 2, der han endte på en femteplass. Året etter ble det nok en femteplass på Tommy i TV 2-programmet «Skal vi danse».

Når Fredvang sist helg stilte som finalist i MGP-finalen, var det med et sterkt ønske om å slå sine femteplasser. Men den gang ei.

For med Tooji på førsteplass, Nora Foss Al-Jabri på andre, Bobby Bare og Petter Øien på tredjeplass og en fjerdeplass til Plumbo i gullfinalen, deler Tommy Fredvang nok en femteplass med de fem resterende artistene i MGP-finalen.

- Det er nok en femteplass, ja. Jeg er vel dømt til å havne på femteplasser. En ting er plasseringer, men jeg prøver å bare tenke på opplevelsen. På samme måte som vi tolker mennesker, så plasserer vi folk forskjellig.

- Om jeg ender på sjetteplass, femteplass eller tredjeplass så har ikke det så mye å si. Jeg er sykt fornøyd med det jeg har gjort for første gang, egentlig. Det å gå ut av denne opplevelsen og være fornøyd med det jeg har gjort, er en ny opplevelse for meg, sier Fredvang om sin tredje femteplassering.

Etter finalen lørdag kveld var Tommy tydelig skuffet over ikke å ha nådd høyere opp i konkurransen, og de siste dagene har han brukt til å slappe av etter nederlaget.

- Jeg har egentlig bare brukt de siste dagene på meg selv, og fått landet og vært sammen med vennene mine og de menneskene jeg har hatt rundt meg hele livet. Jeg har tenkt litt på det jeg har vært gjennom, og følt litt på det som har skjedd. Jeg har rett og slett bare landet flyet, sier Tommy til Seoghør.no.

Men selv om Tommy gjerne skulle ha tatt førsteplassen i MGP, depper han ikke over sin nye femteplass.

- Nei, ikke i det hele tatt. Jeg var litt skuffet med en gang. Når man drømmer veldig hardt om noe, og knytter deg til et mål, vil du alltid få en slags reaksjon. Men på det andre glasset med champagne slapp jeg det med en gang. Vi har fått en fantastisk vinner. Han er et kjempemenneske og er utrolig flott på scenen og har en god låt. Jeg tror virkelig at han kommer til å gjøre en bra jobb for oss i Baku, sier Fredvang til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg bryr meg ikke om hvilke rykter som måtte gå

Se video med Tommy Fredvang her:


[obj:media:10764]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer