Kourtney Kardashian:

- Jeg er ved bristepunktet

Eldstesøsteren føler seg mobbet av familien.

BRISTEPUNKT: Kourtney Kardshian (40) føler seg mobbet av singe yngre søstre, og skal visstnok være ved et bristepunkt. Foto: NTB Scanpix
BRISTEPUNKT: Kourtney Kardshian (40) føler seg mobbet av singe yngre søstre, og skal visstnok være ved et bristepunkt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Gjennom realityserien «Keeping up with the Kardashians» har fans fått følge den nå godt kjente og svært populære Kardashian-familien i en årrekke.

I serien får fansen følge familien gjennom både opp- og nedturer, og spesielt søstrene Kim Kardashian West (39) og Khloé Kardashian (35) deler så å si alt.

Eldstesøster Kourtney Kardashian (40), som har vært en del av serien siden start, har derimot trukket seg mer og mer tilbake de siste årene.

Føler seg mobbet

Tidligere i desember gjorde de to yngre søstrene det klart at hvis eldstesøsteren ikke gjorde sin del av innspillingsjobben, vil de droppe 40-åringen i familien realityserie, ifølge People.

SØSTER-KRANGEL: Kim og Khloé er misfornøyd med Kourtneys åpenhet i realityserien «Keeping Up with the Kardashians». Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Søstrene hennes reagerer nemlig på at Kourtney stadig deler og medvirker mindre i serien, og påstår at det fører til at de må dele mer av sitt eget privatliv.

Natt til mandag var det duket for sesongavslutning for den populære serien, der diskusjonen når nye høyder, og de nok en gang ryker i tottene på hverandre. Det melder blant andre People.

- Jeg føler at jeg har blitt mobbet av Kim og Khloé de to siste årene, sier 40-åringen i sesongavslutningen.

- Vil ikke filme mer

Nok en gang mener Kourtney at alle må vise respekt for hverandres grenser. Kim mener derimot at hvis alle medlemmene av familien hadde hatt samme grenser som 40-åringen, hadde de ikke hatt en realityserie i det hele tatt.

- Det jeg mener er at jeg snart har nådd det punktet hvor jeg ikke er glad. Alle har sitt bristepunkt. Livet er kort, det handler ikke bare om å filme denne serien, forteller hun, og fortsetter:

- Det er ikke ok å føle at jeg er ved bristepunktet. Jeg trenger en pause og jeg vil ikke filme mer.

Bruke mer tid som mamma

Dermed kan det virke som at søsterens seriedager nærmer seg slutten, men skal vi tro Kim vil alle søstrene det beste for 40-åringen.

- Jeg tror hun har delte meninger om hva hun skal gjøre. Skal hun bli i serien, eller skal hun leve et annet liv som hun hevder å ha ønsket så lenge? Jeg håper Kourtney finner klarhet uansett hvilken beslutning hun velger å ta. Jeg vil bare at hun skal føle seg fornøyd, sier Kim om storesøsteren.

KRANGLER: I ukens episode av «Keeping Up with the Kardashians» blir det opphetet stemning når Kris Jenners kjæreste, Corey Gamble, og Scott Disick snakker om barneoppdragelse. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Nylig fortalte 40-åringen til Entertainment Tonight at hun trekker seg tilbake fra realityserien for å fokusere på sønnene Mason (9) og Reign (4), og datteren Penelope (7).

- Jeg har bestemt meg for å bruke mer tid som mamma og bruke mer av energien min der, sa hun, og la til:

- Men jeg sier ikke ha det.

LES OGSÅ: - Frykter han blir frosset ut av familien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer