Kourtney Kardashian:

- Jeg er ved bristepunktet

Eldstesøsteren føler seg mobbet av familien.

BRISTEPUNKT: Kourtney Kardshian (40) føler seg mobbet av singe yngre søstre, og skal visstnok være ved et bristepunkt. Foto: NTB Scanpix
BRISTEPUNKT: Kourtney Kardshian (40) føler seg mobbet av singe yngre søstre, og skal visstnok være ved et bristepunkt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Gjennom realityserien «Keeping up with the Kardashians» har fans fått følge den nå godt kjente og svært populære Kardashian-familien i en årrekke.

I serien får fansen følge familien gjennom både opp- og nedturer, og spesielt søstrene Kim Kardashian West (39) og Khloé Kardashian (35) deler så å si alt.

Eldstesøster Kourtney Kardashian (40), som har vært en del av serien siden start, har derimot trukket seg mer og mer tilbake de siste årene.

Føler seg mobbet

Tidligere i desember gjorde de to yngre søstrene det klart at hvis eldstesøsteren ikke gjorde sin del av innspillingsjobben, vil de droppe 40-åringen i familien realityserie, ifølge People.

Søstrene hennes reagerer nemlig på at Kourtney stadig deler og medvirker mindre i serien, og påstår at det fører til at de må dele mer av sitt eget privatliv.

Natt til mandag var det duket for sesongavslutning for den populære serien, der diskusjonen når nye høyder, og de nok en gang ryker i tottene på hverandre. Det melder blant andre People.

- Jeg føler at jeg har blitt mobbet av Kim og Khloé de to siste årene, sier 40-åringen i sesongavslutningen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer