FORELSKET: Popsanger Sandra Lyng Haugen sier til Dagbladet Magasinet at hun er utrolig forelsket om dagen. Tidligere i sommer fant hun lykken med Thomas Steen Årnes. Her er hun avbildet på en smykkelansering for Carina Dahl på BarTjuvholmen i Oslo nyli Foto: Se og Hør
FORELSKET: Popsanger Sandra Lyng Haugen sier til Dagbladet Magasinet at hun er utrolig forelsket om dagen. Tidligere i sommer fant hun lykken med Thomas Steen Årnes. Her er hun avbildet på en smykkelansering for Carina Dahl på BarTjuvholmen i Oslo nyli Foto: Se og HørVis mer

- Jeg er vanvittig forelsket akkurat nå

Sandra Lyng Haugen avslører hva det var hun falt for ved sin 12 år eldre nye kjæreste.

SEOGHØR.NO: I sommer ble det kjent at popsanger Sandra Lyng Haugen (26) hadde funnet kjærligheten på ny, etter at forholdet til mangemillionær Torben Frantzen (42) tok slutt i vinter.

Nå forteller blondinen, som er aktuell med singelen «PRTeY», om hva hun falt for ved tobarnsfar og Porsche-forhandler Thomas Steen Årnes (38).

- Thomas er en jeg kan snakke med og være trygg med. Vi ble kjent gjennom en felles kompis som visste at vi passet sammen. «Du må møte denne fyren, han vil du like», sa han. Og han hadde rett, for jeg er vanvittig forelsket akkurat nå, sier Lyng Haugen åpenhjertig til Dagbladet Magasinet.

I likhet med flere av den blide nordlendingens tidligere kjærester, er 26-åringens nye flamme en del eldre enn henne. Sangeren innrømmer at vanskelige år med mobbing og spiseforstyrrelser har bidratt til at hun søker den tryggheten eldre menn kan gi henne.

- Jeg måtte vokse opp så fort, og nå har jeg villet ha en partner med livserfaring. Thomas har veldig snille øyne. Det var en av tingene jeg falt for, jeg så at han hadde en fin sjel, avslører den tidligere «Idol»-stjernen overfor Dagbladet Magasinet.

LES OGSÅ: - Jeg var så nervøs at jeg mistet hukommelsen