SULTER SEG: Ruffalo forteller at han ofte blir spurt om å gå ned mange kilo før filminnspilling. Foto: Stella Pictures
SULTER SEG: Ruffalo forteller at han ofte blir spurt om å gå ned mange kilo før filminnspilling. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg er vant til å sulte meg

De siste to ukene før innspillingen spytter han i en kopp.

Publisert
SEHER.NO: Filmstjernen Mark Ruffalo (42) forteller at han er vant til å sulte seg selv i forkant av filmroller, noe han nå er i full gang med før han skal spille Hulken i filmen «The Avengers».

- De ønsker at jeg skal være slem og slank, og ikke stor og sterk, sier Ruffalo til E! News.

Skuespilleren har gjennom roller i filmene «Eternal Sunshine of the Spotless Mind» og «Shutter Island», gjort stor suksess i Hollywood.

- Jeg var en wrestler en gang. Jeg er vant til å sulte meg, det er enkelt. De siste to ukene før innspillingen begynner, går jeg bare rundt og spytter i en kopp.

Ruffalo spilte nylig i filmen «The Kids Are Alright», der han deltok i noen dampende hete scener med Julianne Moore. Det likte ikke Ruffalos kone, Sunrise Coigney.

- Det er aldri lett å spille inn sexscener. Det er alltid flaut å spille inn, og flaut å bli sett i. Kona mi er ikke glad for dette, men jeg slapp unna denne gangen, fordi hun er venn med Julianne og vet at hun kan stole på henne.

Likevel ønsker ikke skuespilleren at kona skal få se de mye omtalte scenene med Julianne.

- Men når det er sagt liker hun fortsatt ikke å se scenene, jeg jeg kommer til å foreslå for henne at hun bør dekke foran øynene sine når det skjer.


Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer