- Jeg er vanligvis veldig tøff, men jeg ble dritredd

Se Alt for Norge-Liv bli angrepet av illsinte lam!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søndag sendes en ny episode av Alt for Norge på TVNorge - og i episoden får Lïv Bly (27) fra Minnesota et ekstra nært møte med noen ivrige lam.

Hun og resten av deltakerne er nemlig på idylliske Berg Gård på Inderøy i Trøndelag, for å lære seg mer om det norske bygdelivet.

ANGREP: Lïv tror at lammet lot seg påvirke av den sterke fargen på kjeledressen hennes - akkurat slik som rødfargen gjør i tyrefekting. Foto: TVNorge
ANGREP: Lïv tror at lammet lot seg påvirke av den sterke fargen på kjeledressen hennes - akkurat slik som rødfargen gjør i tyrefekting. Foto: TVNorge Vis mer

Ikledd rød kjeledress har 27-åringen fått i oppdrag å mate de små lammene med melk, men plutselig blir den blide amerikaneren angrepet av de firbente dyrene.

- Jeg er vanligvis veldig tøff, men et øyeblikk ble jeg dritredd. Jeg tror det må være den sterke rødfargen som tiltrekker seg lammene, akkurat som ved tyrefekting, konkluderer Lïv.

USKYLDIGE LAM?: Lïv Bly innrømmer at hun ble redd under møtet med de aggressive lammene.  Foto: TVNorge
USKYLDIGE LAM?: Lïv Bly innrømmer at hun ble redd under møtet med de aggressive lammene. Foto: TVNorge Vis mer

I den populære TV-serien møter vi 10 norsk-amerikanere som kommer til Norge for å kjempe om å vise hvem som er «mest norsk» ved å utføre forskjellige «norske» oppgaver.

Programleder er Henriette Bruusgaard.

Se episoden på TVNorge søndag klokken 20:00 - men allerede nå kan du kose deg med lamme-klippet i videoen øverst i saken!

LES OGSÅ: Carola slår tilbake mot vektkritikken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer