Sharon Stone:

- Jeg er utrolig takknemlig for kroppen min

Hollywood-stjernen måtte bikke 60 før hun klarte å sette ordentlig pris på kroppen.

FEIENDE FLOTT: Begge disse bildene er tatt av Sharon Stone sist måned. Foto: NTB Scanpix/Instagram
FEIENDE FLOTT: Begge disse bildene er tatt av Sharon Stone sist måned. Foto: NTB Scanpix/Instagram Vis mer
Publisert

Sharon Stone (61) fikk raskt status som sex-symobl etter rollen som heite Catherine Tramell i den erotiske thrilleren «Basic Instinct» i 1992.

Hun var den gang 34 år og en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere. Likevel avslører filmstjernen at hun i dag, etter fylte 60, føler seg mye tryggere på seg selv og egen kropp.

I et intervju med bladet Allure forteller Stone at etter å ha bli dømt for utseende i en årrekke, er det først nå hun setter pris på egen figur. Og hun takker pilates for sin imponerende fysikk.

- Jeg liker kroppen min mye mer nå. Jeg er utrolig takknemlig for den. Da jeg var yngre fortalte alle meg hva som var galt med kroppen min; At jeg hadde for mye av det ene eller det andre, deler hun, ifølge Contact Music.

Fikk ikke jobber

Tidlig på 2000-tallet gikk «Casino»-stjernen gjennom en svært vanskelig periode. Først ble hun rammet av en massiv hjerneblødning, som følge av et hjerneslag, i 2001, og nesten samtidig lå hun i en bitter strid med eksmannen Phil Bronstein (69).

Sammen har de nemlig adoptivsønnen Ronan (19) og etter skilsmissen i 2004 mistet hun omsorgsretten for ham. I tillegg ville ingen ansette henne i filmbyen.

Som alenemor adopterte også Sharon sønnene Laird (14) og Quinn (13), og hun legger ikke skjul på at situasjonen var tøff.

- Jeg kunne ikke arbeide, fordi kvinner som hadde fylt 40 i Hollywood ikke fikk jobber den gang, forklarer hun, ifølge nettstedet.

Likevel ser hun tilbake på denne tiden med mange gode minner.

- 40-årene var så vakre. Jeg var mor til tre nydelige små gutter. Og selv om jeg holdt på å kjempe meg tilbake etter hjerneslaget, og var inn og ut av retten i forbindelse med omsorgen for min eldste sønn, så var det noe fantastisk med alle disse utfordringene også.

- Det var perioden i livet mitt med de største forandringene, men det er også perioden i livet mitt hvor jeg følte meg vakrest, sier hun til bladet.

View this post on Instagram

Thank you @britishvogue.

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

- Jeg har sett alt

Under et intervju med «CBS Sunday» i fjor fikk 61-åringen seg en god latter da hun ble spurt om hun hadde opplevd seksuell trakassering i løpet av sin karriere i Hollywood.

- Jeg har vært i denne bransjen i 40 år. Og når du ser ut som meg, og kommer fra «Ingensteds» i Pennsylvania? Jeg kom ikke hit med noen form for beskyttelse. Jeg har sett alt, røpte hun.

Stone fikk sitt store gjennombrudd i Hollywood med «Total Recall» i 1990. Hun poserte naken for Playboy i en alder av 32 år, noe som den gang ble sett på som vågalt. Det var også etter Playboy at hun fikk femme fatale-rollen mot Michael Douglas i «Basic Instinct».

LES OGSÅ: Denne detaljen vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer