- Jeg er utrolig lykkelig

Superstjernen gleder seg enormt til å bli far.

BLIR FORELDRE: Penélope Cruz og Javier Bardem venter sitt første barn sammen.  Foto: Stella Pictures
BLIR FORELDRE: Penélope Cruz og Javier Bardem venter sitt første barn sammen. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  I forrige uke kunne talspersoner for stjerneparet Penélope Cruz (36) og Javier Bardem (41) bekrefte at de to venter sitt første barn sammen.

Amerikanske og internasjonale medier har i sommer spekulert i om Penélope er gravid, etter at filmstjernen har vist seg iført løse plagg under innspillingen av den siste «Pirates of the Caribbean»-filmen.

Det at de to stjernene også giftet seg i all hemmelighet på Bahamas i juli, bidro til å sette fart på ryktene.

Forrige tirsdag kom da meldingen om at babyryktene stemmer, og en talsperson for paret kunne fortelle at Penélope er fire og en halv måned på vei.

- Penelope er fire og en halv måned gravid, sa en talsperson for stjerneparet til People.

Så langt har ikke stjernene, som er kjent for å verne svært godt om sitt privatliv, ønsket å si noe om graviditeten, men i helgen kunne en tydelig stolt og spent Javier bekrefte babygleden overfor People.

- Det er sant. Jeg er utrolig lykkelig, sa en strålende blid Bardem under et pressemøte i Roma i forbindelse med filmen «Eat, Pray, Love».

Filmstjernen ønsket imidlertid ikke å si så veldig mye mer om familieforøkelsen, og kunne avsløre at de ikke har funnet noen aktuelle navn til den lille, som da er ventet til våren. 

- Nei, ikke enda, sier Bardem.

Og på spørsmål om hvordan det travle paret skal takle både filmkarriere og baby, visste han ikke helt hva han skulle svare.

- Det er litt tidlig for meg å gi noen råd når det gjelder det. Jeg vet ikke enda, men jeg finner nok ut av det snart, sa han.


Penélope og Javier ble sammen i 2007.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 
 
LES OGSÅ: - Ja, hun er gravid