- Jeg er utrolig fornøyd

Isak Knutsen Heim gleder seg til å komme hjem til familien.

UTE AV IDOL: Fredag røk Isak Knutsen Heim ut av Idol. Han er godt fornøyd med å bli nummer tre i talentprogrammet.  Foto: Thomas Horni/Seher.no
UTE AV IDOL: Fredag røk Isak Knutsen Heim ut av Idol. Han er godt fornøyd med å bli nummer tre i talentprogrammet. Foto: Thomas Horni/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se videointervju nederst i saken!

SEHER.NO: Fredag kveld ble Isak Knutsen Heim (16) stemt ut av «Idol». Men 16-åringen synes ikke det er surt at Jenny Langlo (18) og Vegard Leite (19) møtes i finalen 16. desember.

- Jeg er utrolig fornøyd med min tid i Idol og tredjeplassen er virkelig noe å være stolt av, sier han til Seher.no.


Heim har smeltet mange ungpikehjerter og var lenge regnet som en storfavoritt i det populære talentprogrammet.

Fredag sang de tre deltagerne to låter, én de hadde valgt selv og en som seerne hadde stemt frem. Isak åpnet programmet med sin versjon av David Gray låten «This Year’s Love» og fortsatte med publikums-sangen «Dirty Diana», av Michael Jackson. Heim fikk mye skryt av dommerne og synes fremføringen gikk bra. Han tror ikke seervalget gjorde at han røk ut.

- Jeg koste meg med låten og tok utfordringen. Jeg var så nære og kom ekstremt langt, folk ville ha meg helt til tredjeplass og det er stort.

Nå drar Isak hjem til familien for å slappe av før jul, og fremtidsplanen er å fortsette med musikken.

- Det blir å lage masse egen musikk og komme ut med egen plate.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er helt målløs  

Se videointervju med Isak her!


[obj:media:10476]


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer