Kylie Jenner:

- Jeg er usikker på kroppen min

Realitystjernen liker ikke kroppen sin etter fødselen.

MISFORNØYD: 21 år gamle Kylie Jenner ble mor for første gang i februar. Hun innrømmer at fødselen naturligvis har ført til endringer på kroppen hennes. Det er hun lite fornøyd med. Foto: NTB scanpix
MISFORNØYD: 21 år gamle Kylie Jenner ble mor for første gang i februar. Hun innrømmer at fødselen naturligvis har ført til endringer på kroppen hennes. Det er hun lite fornøyd med. Foto: NTB scanpix Vis mer

I februar ble realityprofilen Kylie Jenner (21) mamma for første gang, da datteren Stormi kom til verden.

Selv om 21-åringen nærmest var som sunket i jorda under svangerskapet, er hun for alvor tilbake i sosiale medier, og deler stadig bilder av seg selv.

Likevel innrømmer hun at hun er usikker på seg selv. Det forklarer hun til søsteren, Kim Kardashian (38), i en episode av «Keeping Up with the Kardashians», ifølge Daily Mail.

- Ingenting i skapet mitt passer lenger. Jeg kvitter meg med alt som jeg føler at aldri kommer til å passe igjen. Jeg kommer aldri til å passe inn i en jeans i størrelse 25 igjen, sier hun.

Hun legger til at hennes berømte søster, Kim, har inspirert henne når det gjelder å kvitte seg med babyvekta.

- Jeg føler meg usikker på kroppen min. Favorittbuksene mine kommer aldri til å passe igjen, og jeg føler at det er mange som ikke har forståelse. Enkelte mennesker er bare kroppskritikere, sier hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Se dette innlegget på Instagram

⚡️☁️

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

- Liker ikke endringen

I november i fjor, mens hun var gravid med datteren, fortalte en kilde at Kylie alltid har følt på usikkerhet når det gjelder utseendet sitt.

- Kroppen hennes er i konstant endring, og Kylie liker det ikke. Hun har alltid vært usikker på egen kropp, og vært redd for at hun ikke er like formfull eller pen som søstrene sine, sa en kilde til People.

Den berømte realityprofilen og forretningskvinnen fortalte først om datteren noen dager etter at hun hadde født. Da hadde ryktene rundt graviditeten svirret en stund, men Kylie valgte å holde svangerskapet for seg selv.

«Jeg visste at jeg var nødt til å forberede meg på denne rollen på den mest positive, stressfrie og sunneste måten jeg kunne tenke meg», skrev hun i en tekst på Instagram.

Saken fortsetter nedenfor.

I ettertid har 21-åringen delt en rekke bilder av sin øyensten i sosiale medier, men i juni slettet hun bildene hun hadde delt av datteren - angivelig fordi hun mottok hets og kritikk.

- Kylie følte seg så beskyttende overfor babyen sin da hun var gravid. Det er derfor hun ikke delte noen gravidbilder. Men etter at Stormi ble født, har hun vært den stolteste moren, sa kilden, og fortsatte:

- Hun kunne ikke vente med å vise fansen Stormi. Hun la ut bilder, fordi hun var så glad for å ha blitt mamma. Dessverre er sosiale medier et galehus. Folk kom med mange stygge kommentarer, hevdet kilden videre.

Vil ha flere barn

Kylie Jenner og Stormis pappa, Travis Scott (26), har vært et par siden mai i fjor, og det tok bare noen måneder før ryktene om graviditet spredte seg som ild i tørt gress.

I en nylig spørsmålsrunde på Snapchat, innrømmet 21-åringen at hun i fremtiden ønsker seg flere barn.

- Om jeg vil ha flere barn? Jeg vil ha en baby til, men når er vel spørsmålet. Jeg er definitivt ikke klar for en baby til riktig ennå, og jeg vet ikke når det eventuelt skulle skje. Men ja, når jeg vet det skal jeg selvfølgelig dele mer av det med dere, skal hun ha sagt.

Videre i Snapchat-sendingen skal 21-åringen også ha fortalt at hun allerede har begynt å tenke på navn til sitt neste barn.

- Jeg har tenkt på navn til mitt neste barn, men jeg har ikke funnet noen jeg virkelig liker ennå. Jeg vil definitivt ha en jente til, og jeg vil at hun skal ha et feminint navn. Det er det eneste jeg vet, sa hun ifølge Cosmopolitan.

Den siste tiden har det svirret rykter om at duoen har giftet seg, men dette er foreløpig ikke blitt bekreftet.

LES OGSÅ: Derfor snakker hun sjelden om ekteskapet