GIFTER SEG: Hollywood-stjernen Patton Oswalt og skuespilleren Meredith Salenger har forlovet seg. Foto: NTB Scanpix
GIFTER SEG: Hollywood-stjernen Patton Oswalt og skuespilleren Meredith Salenger har forlovet seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Patton Oswalt fra «Kongen av Queens» har fridd til kjæresten:

- Jeg er universets lykkeligste og gladeste jente

Skuespillerene planlegger bryllup sammen.

Publisert

(Seoghør.no): Sist måned kom den gledelige nyheten om at «Kongen av Queens»-stjernen Patton Oswalt (48), som mistet kona brått i fjor, hadde funnet lykken igjen - med skuespilleren Meredith Salenger (47).

TRAGEDIE: I fjor falt Oswalts verden i grus da kona gjennom 12 år, Michelle McNamara, brått døde. Foto: NTB Scanpix
TRAGEDIE: I fjor falt Oswalts verden i grus da kona gjennom 12 år, Michelle McNamara, brått døde. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Duoen dukket da opp hånd i hånd på premieren til Oswalts nyeste film «Baby Driver» og poserte sammen smilende foran fotografene.

I etterkant har de også postet en rekke søte bilder og hverandre på sosiale medier.

Nå har paret bestemt seg for å dele resten av livet sammen.

En måned etter at forholdet ble kjent, har nemlig Patton fridd og fått ja, melder People.com.

Dette bekrefter også Meredith selv på sin Instagram-profil torsdag:

«Det er offisielt. Jeg er universets lykkeligste og gladeste jente!!!! Jeg elsker deg Patton Oswalt. Jeg elsker deg Alice Oswalt!»

Tidligere denne måneden uken har begge skuespillerne hintet om forlovelsen på sosiale medier.

«Åååå det er som om vi er gift allerede», skrev Patton på Twitter mandag.

Og onsdag postet Meredith et gammelt bilde av seg selv som fanger en brudebukett i et bryllup for ni år siden.

«En gang.... i 2008.... i bryllupet til en venn... Fanget jeg buketten», skrev hun, med emneknaggen «Eventyr eksisterer».

Once upon a time... in 2008... at my friend's wedding... I caught the bouquet... #fairytalesdoexist

A post shared by Meredith Salenger (@meredithsalenger) on

Under bildet har hun fått en rekke gratulasjoner:

- Bare gi beskjed når bryllupsdatoen er, så rydder jeg timeplanen og stiller som blomsterjente, skriver brukeren Sizzaruhj.

- Søte engel! Du fortjener den reneste kjærlighet og hengivenhet av alle!!! Jeg er så glad på dine vegne! jubler Seeonlylove333.

- Gratulerer!! Jeg er lykkelig på begges vegne, sier Missymogel.

Saken fortsetter under bildet.

💖

A post shared by Meredith Salenger (@meredithsalenger) on

Fant kona død i senga

Den hyggelige forlovelsesnyheten kommer 15 måneder etter at Oswalt opplevde et personlig mareritt.

I april i fjor fant han nemlig sin egen kone død i senga.

Journalisten og krimforfatteren, Michelle McNamara, ble bare 46 år gammel, og dødsfallet var et så stort sjokk for komikeren at han nektet å innse hva som hadde skjedd.

- Jeg forsøkte bokstavelig talt å lukke øynene for å komme ut av dette. Den verste dagen var dagen etter. Da måtte jeg fortelle det til min datter, delte Oswalt med The New York Times i oktober.

Skuespilleren giftet seg med McNamara i 2005 og sammen fikk de datteren Alice (8).

Saken fortsetter under bildet.

MOROMANN: Skuespiller Patton Oswalt er best kjent for å spille rollen som Spence i humorserien «Kongen av Queens». Her er han avbildet under Emmy Awards i 2016. Foto: NTB scanpix
MOROMANN: Skuespiller Patton Oswalt er best kjent for å spille rollen som Spence i humorserien «Kongen av Queens». Her er han avbildet under Emmy Awards i 2016. Foto: NTB scanpix Vis mer

Først i vinter ble dødsårsaken til Oswalts kone klar.

I en uttalelse til Associated Press i februar fortalte TV-stjernen at han hadde blitt informert om årsaken bak det tragiske dødsfallet.

- Vi fikk vite i dag at kombinasjonen av medisiner, i tillegg til en tilstand vi ikke visste om, er dødsårsaken, delte han i uttalelsen.

Videre fortalte Patton at verken han eller kona selv ante at hun hadde en tilstand som førte til blokkeringer i arteriene (blodårene som som frakter blod fra hjertet til resten av kroppen, red.anm).

McNamara skal ha tatt forskjellige medikamenter som ADHD-medisiner, sovepiller og smertestillende fordi hun var stresset over en bok hun jobbet med.

Den avdøde 46-åringen var forfatter og jobbet med «cold cases», altså uoppklarte saker, og hadde nettsiden og podcasten True Crime Diary. Da hun døde, jobbet hun med en bok hvor hun forsøkte å finne identiteten til «The Golden State Killer».

Saken fortsetter under bildet.

TV-STJERNE: Patton (t.v.) sammen med Kevin James i TV-serien «Kongen av Queens». Foto: CBS
TV-STJERNE: Patton (t.v.) sammen med Kevin James i TV-serien «Kongen av Queens». Foto: CBS Vis mer

Åpen om sorgen

I desember skrev Patton Oswalt et åpenhjertig brev som omhandlet den nye tilværelsen som alenefar. Det ble publisert i bladet GQ.

«Fem måneder og ti dager siden, når jeg skriver dette, ble jeg aleneforsørger. Jeg var en del av et fantastisk foreldre-lag, men vi var ikke like. Michelle var en poengtert person, en planlegger og en påskynder. Jeg var en kontorassistent, en som fulgte instrukser.»

«Jeg så frem til å tilbringe livet med den mest originale personen jeg noensinne hadde møtt. Og nå? Borte. Helt borte», skrev han.

Han ga også motiverende råd til andre alenefedre.

«Hvis du føler at du tviler på deg selv, trøst deg med det faktum om at jeg gjør dette. Jeg. Vær sammen med meg i en time en gang. Jeg klarer ikke å kjøre manuelt gir. Jeg klarer ikke å lage eggerøre. Jeg klarer ikke å stå på skøyter. Men jeg gjør dette. Er en far. Jeg har ansvar for et annet menneske. Så du klarer dette. Jeg lover.»

I april delte Patton en video av datteren som tok hull i ørene sine:

This is a short film called "Alice gets pierced to The Damned Things."

A post shared by Patton Oswalt (@balvenieboy) on

LES OGSÅ: - Jeg klarer ikke slanke meg til bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer