Jennifer Lopez:

- Jeg er ungdommelig og tidløs uansett alder

Hollywood-stjernen avslører hvordan hun holder seg i toppform.

TOPPTRENT: Det kan være vanskelig å tro at Jennifer Lopez fyller 50 år neste år. Foto: Instagram/Jennifer Lopez
TOPPTRENT: Det kan være vanskelig å tro at Jennifer Lopez fyller 50 år neste år. Foto: Instagram/Jennifer Lopez Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag fylte den veldreide tvillingmoren Jennifer Lopez 49 år, og popstjernen er det perfekte eksempel på at alder bare er et nummer.

Det er ingen hemmelighet at Lopez trener hardt og sverger til et sunt kosthold for å holde seg i best mulig form, men nå avslører hun også at mye handler om det mentale. Nemlig tankens kraft.

Jennifer benytter seg daglig av positive affirmasjoner. Dette er setninger du gjentar om og om igjen til deg selv for å programmere sinnet ditt på den måten du selv ønsker.

- Jeg er ungdommelig og tidløs uansett alder, er setningen den talentfulle sangfuglen repeterer til seg selv flere ganger om dagen, avslørte hun nylig til Harper's Bazaar, ifølge E! News.

- Det høres ut som en idiotisk klisje, men det er ikke det. Alder er kun et tall i tankene dine. Bare se på Jane Fonda.

Tirsdag, på 49-årsdagen, delte Jennifer dette bildet av seg selv og sine misunnelsesverdige magemuskler på Instagram:

Current birthday situation... yup

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Har to personlige trenere

«If You Had My Love»-stjernen, som har vært kjæreste med syv år yngre Alex Rodriguez (42) siden i fjor vår, drikker også mye vann, tar regelmessige ansiktsbehandlinger og beskytter huden sin med høy solfaktor.

- Hun lener seg virkelig til de grunnleggende tingene i livet som å sove åtte til ti timer hver natt. Hun drikker ikke alkohol. Hun røyker ikke. Hun lever et veldig rent liv, forklarte Rodriguez videre.

I tillegg følger Lopez en tøff treningsrutine, minimum fem ganger i uka, uansett hvor tettpakket timeplan hun har.

- Noen ganger jobber jeg for sent dagen før og tenker at jeg ikke orker å trene. Men så sier jeg til meg selv: «Bare gjør det. Det tar kun en time». Det handler om å snakke deg selv ut av latskapen, delte hun, ifølge nettstedet.

Med sin hektiske livsstil som både artist, skuespiller og mamma, tilbringer Jennifer mye tid både i Los Angeles og New York. Derfor har hun også en personlig trener på hver kyst. I NY benytter hun seg av kjendistreneren David Kirschs metoder, og i LA sverger hun til Tracy Anderson.

- Jeg ønsker ikke å tilbringe to - tre timer i et helsestudio hver dag, og det skjønner de. Vi gjør det unna på en time eller mindre. De får det gjort og de forstår kroppen min.

Saken fortsetter under.

Mediterer regelmessig

Og når hun ikke har anledning til å treffe dem, drar hun sammen med kjæresten, som er tidligere profesjonell baseball-spiller, i helsestudio.

- Vi trener sammen hele tiden. Hun er en fitness-entusiast og en mye bedre atlet enn meg. Hun gjør alle mulige treningsformer og jeg prøver ikke en gang å holde følge med henne, fortalte Rodriguez til E! News i fjor.

I tillegg til å følge et sunt og balansert kosthold er meditasjon viktig for superstjernen.

- Jeg tror definitivt at skjønnhet kommer innenfra. Du må holde tanker, sjel, kropp og ånd synkronisert. Når du er lykkelig og føler glede og kjærlighet, da utstråler du skjønnhet, har hun sagt til In Style, ifølge E! News.

Saken fortsetter under.

Always such a fun night w my number 1 ♥️ @arod @balmain

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Lykkelig forelsket

I syv år var Jennifer Lopez gift med latinosangeren Marc Anthony (49), og sammen har de tvillingene Emme og Max (10).

Rodriguez har på sin side døtrene Natasha (13) og Ella (10) fra et tidligere ekteskap.

I mange år hadde Lopez et turbulent kjærlighetsliv, men etter at hun fant tonen med den tidligere baseball-proffen virker hun lykkeligere enn på lenge.

- Kvinner blir mer selvsikre jo eldre de blir. Menn i 20-årene er veldig selvsikre og høye på pæra, mens kvinner i den alderen er super usikre. Så snur det: Menn blir super usikre og kvinner blir mer komfortable i deres egen kropp. Dette gjør dem vakrere, sa Lopez til W magazine i fjor.

LES OGSÅ: - Jeg har nesten ingen venner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer