LYKKELIG SMÅBARNSFORELDRE: Trond Giske sier til VG at han stortrives som nybakt pappa og ser frem til pappaperm. Foto: Frode Thingstad, Se og Hør
LYKKELIG SMÅBARNSFORELDRE: Trond Giske sier til VG at han stortrives som nybakt pappa og ser frem til pappaperm. Foto: Frode Thingstad, Se og HørVis mer

- Jeg er trøtt hele tiden, men lykkelig

Trond Giske gleder seg til pappaperm med sin nye datter.

SEOGHØR.NO: 31. mars kunne Arbeiderpartiet-politikeren Trond Giske (49) og NRK-profilen Haddy N'jie (36) juble da deres datter Maria kom til verden.

I et intervju med VG sier Giske at den førtste tiden etter fødselen har vært en hektisk, men svært givende periode.

– Det er hektisk, det er altoppslukende og veldig flott.

Giske har allerede hatt den lille jenta med seg på jobben på Stortinget, og gleder seg til han skal ta fatt på pappaperm sammen med den lille jenta.

-  Jeg skal ha en god og lang pappaperm til vinteren, sier han til VG.

Tok grep

I april skrøt Hady i NRK-programmet «Lindmo» av hvordan Trond tok vare på henne de første dagene etter fødselen.

STOLT STORESØSTER: Trond Giskes eldste datter Una la ikke skjult på at hun gleder seg over å ha blitt storesøster, da Se og Hør møtte de to i april. Foto: Tore Skaar, Se og Hør
STOLT STORESØSTER: Trond Giskes eldste datter Una la ikke skjult på at hun gleder seg over å ha blitt storesøster, da Se og Hør møtte de to i april. Foto: Tore Skaar, Se og Hør Vis mer

- Man har gjerne ikke nok mat til babyen, fordi det ikke har gått så lang tid. Og babyen skriker. Man er bygd for ikke å tåle sitt eget barns gråt, og det skjønte jeg plutselig da. Jeg var helt revet i filler av at hun gråt, og tenkte: «Jeg kan ikke gi deg noen ting», forteller N'jie til «Lindmo».

Da tok Giske grep, og plasserte samboeren i senga.

- Han tok babyen, og så fikk ikke jeg lov til å gjøre noe mer. Da lagde han en type halvannet døgns «barsel-rehab» for meg, hvor jeg bare lå og sov.

Programmet i «rehaben» lød som følger: Sove, amme, spise, sove.

- Etter det har det vært ganske fint. Men halvannet døgn var det sånn som jeg så for meg at det skulle bli. Det var jeg veldig forberedt på, sa N'jie.

Stolt storesøster

Trond Giske har fra før datteren Una (12) med sin tidligere samboer Anne Grethe Moe (45).

Da Se og Hør møtte Trond og Una på Cirkus Arnardo i Oslo i april, sa den ferske storesøsteren at hun syntes det var gøy å få et nytt barn inn i familien.

– Det er kjempegøy å bli storesøster, smilte Una stolt.

Trond Giske beskrev sin nye hverdag som veldig morsom.

Den har vært veldig hyggelig og veldig morsom. Det er en ny hverdag. Nå er det den lille jenta som er sjefen, men det er slik det skal være, sa Giske til Se og Hør.

LES OGSÅ: Trond Giske lagde «barsel-rehab »for Hady

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.