BEHOLDT VENNSKAPET: Gwyneth Paltrow og Chris Martin giftet seg i en hemmelig seremoni i 2003 etter å ha vært kjærester i ett år. Nå har begge funnet lykken på nytt med nye partnere. Foto: Ap
BEHOLDT VENNSKAPET: Gwyneth Paltrow og Chris Martin giftet seg i en hemmelig seremoni i 2003 etter å ha vært kjærester i ett år. Nå har begge funnet lykken på nytt med nye partnere. Foto: ApVis mer

- Jeg er takknemlig for at jeg lever

Chris Martin innrømmer at skilsmissen fra Gwyneth Paltrow gikk hardt innpå ham.

SEOGHØR.NO: I mars i fjor kom nyheten om at superparet Gwyneth Paltrow (43) og Chris Martin (38) skulle skilles etter ti år som ektepar.

Bruddet var vennskaplig og paret har samarbeidet tett for å gjøre overgangen så myk som mulig for barna Apple (11) og Moses (9).

- Det er med et hjerte fullt av sorg vi har bestemt oss for å separeres. Vi har kommet til den konklusjonen at selv om vi elsker hverandre veldig høyt, så vil vil likevel gå hver til vårt, stod det i kunngjøringen.

- Vi er, og vil alltid være en familie. På mange måter er vi nærmere hverandre nå enn vi noen gang har vært, skrev de videre.

Eksene er begge kjent for å verne godt om privativet sitt, men i et radiointervju mandag åpnet «Coldplay»-vokalisten seg om bruddet for første gang.

- Jeg gikk gjennom noen store forandringer. Alle vet om dem. Det gjorde at jeg hadde mulighet til å finne ut hvor jeg hadde gått galt i min måte å se verden på, fortalte han, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

PAPPAS JENTE: Chris Martin koser seg med datteren Apple som han har fra ekteskapet med Paltrow. Foto: Xposure
PAPPAS JENTE: Chris Martin koser seg med datteren Apple som han har fra ekteskapet med Paltrow. Foto: Xposure Vis mer

Lykkelig igjen

- For noen år siden var jeg på en dårlig plass i livet og jeg følte meg ganske nedfor og forvirret. Noen venner av meg ga meg en bok og et dikt, og disse to tingene fikk meg i gang med hele denne reisen som gjør meg lykkelig over å være i live.

Artisten avslørte at han nå har fått et nytt perspektiv på livet, og at han føler seg bedre enn på lenge.

- Det høres kanskje litt enkelt ut, men jeg føler meg faktisk veldig takknemlig for at jeg lever.

I oktober ble det kjent at Martin har funnet lykken på nytt igjen. Denne gangen med den britiske skuespilleren Annabelle Wallis (31) som er kjent fra TV-serier som «The Tudors» og «Peaky Blinders».

Gwyneth Paltrow er på sin side kjæreste med «Glee»-produsenten Brad Falchuk (44).

FORELSKET: Den vakre TV-stjernen Annabelle Wallis er Martins nye flamme.
FORELSKET: Den vakre TV-stjernen Annabelle Wallis er Martins nye flamme. Vis mer

LES OGSÅ: - Han tror hun kan ha vært utro