- Jeg er takknemlig for alle som har knust hjertet mitt

Marit Larsen ville ikke vært foruten motbakkene hun har opplevd i livet.

OPP- OG NEDTURER: Marit Larsen bruker personlige erfaringer i sangtekstene sine. Foto: Stella Pictures
OPP- OG NEDTURER: Marit Larsen bruker personlige erfaringer i sangtekstene sine. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I oktober er popstjerne Marit Larsen (31) aktuell med sitt fjerde album, og på platen har hun nok en gang brukt erfaringer fra eget liv som inspirasjon til sangtekstene.

I et intervju med Dagbladet Magasinet forteller 31-åringen at hun ikke ville vært foruten kjærlighetssorgene hun har opplevd i livet:

- Jeg er takknemlig for alle som har knust hjertet mitt opp gjennom. Ha-ha! Jeg er takknemlig for alt, jeg. Det har gjort meg til den jeg er. Jeg savner kanskje litt av naiviteten min som er blitt borte på veien, men jeg er fremdeles like... åpen.

ALBUMKLAR: I oktober kommer Marit Larsens fjerde studioalbum, og mandag slippes første låt fra platen. Her fra Idol-finalen 2011, hvor Larsen sto for pauseunderholdningen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
ALBUMKLAR: I oktober kommer Marit Larsens fjerde studioalbum, og mandag slippes første låt fra platen. Her fra Idol-finalen 2011, hvor Larsen sto for pauseunderholdningen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Hun forteller også at foreldrenes skilsmisse da hun var syv år, har påvirket hennes syn på kjærligheten:

- Det satte en støkk i meg. Skilsmissen har nok påvirket behovet mitt for å finne et ordentlig bra forhold selv. Jeg har vært i relativt lange forhold hele mitt voksne liv, og har virkelig ønsket å få det til å fungere. Som et opprør mot at alle gir seg.

Men popstjernen er svært ordknapp når det kommer til om hun har en spesiell person i livet sitt nå:

- Nei, deeet ... Det blir ikke helt riktig å snakke om akkurat nå, faktisk.

Marit Larsen var sammen med musiker Thom Hell (38) fram til august 2010. Året etter ble hun kjæreste med skuespiller Mattis Herman Nyquist (32), men også de to har gått hvert til sitt.

LES OGSÅ: Marit Larsen er flau over sin største hit

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer