TIL MEXICO: Triana Iglesias gleder seg til innpillingen i varmere strøk. Hun er jo halvt spansk. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no.
TIL MEXICO: Triana Iglesias gleder seg til innpillingen i varmere strøk. Hun er jo halvt spansk. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no.Vis mer

- Jeg er svært fornøyd med rumpa mi

Men Playboy-fotografen mente den var for stor...

SEHER.NO:  Det er ikke noe nytt at Triana Iglesias (25) pryder forsiden av mannfolkblader verden over. Men i den ferskeste siste utgaven av Slitz er hun helt naken . Og hun avslører hun at det er rumpa som er hennes største inntekstskilde.

Da hun ble fotografert av Playboy tidligere, mente nemlig fotografen at den var for stor. Det innrømmer hun.
 
- Okei, jeg erkjenner at de sa det, men ellers var de kjempehyggelige. Men bare så du vet det er jeg svært fornøyd med rumpa mi og etter at den ble litt større har oppdragene rast inn, sier Iglesias til Slitz.

På spørsmål om hun også tenner på jenter har svarer hun  lurt.

- Nja, både ja og nei. Jeg har ikke sex med jenter, men de kan være så mye mer sexy enn menn mange ganger. Finere klær, vakrere bein og dessuten mye mer sensuelle...

I disse dager drar altså brunetten til Mexico for å spille inn Paradise Hotel og hun planlegger også et burleskshow til høsten.

- Sexy klær, sang og dans, det kommer til å bli knallbra, sier Iglesias som i disse dager reiser til Mexico for å spille inn Paradise Hotel.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hun er årets modell